samochodzik Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Hej Składam rower do lekiego dh/fr i czasem do leśnych krótkich wycieczek na ramie bop stonebrakeer. Mam na razie amor spinner grind 1/1 8'' 100 mm skoku.Czytałem jednak że nie jest on rewelacyjny i że za tą cene można mieć lepszy(dałem za niego 179zł) i że pracuje dość słabo,więc zamierzam w przyszłości go wymienić na coś lepszego tak żeby do 4 stówek się wyrobić.Macie jakieś propozycje? Osobiście myśle nad czymś w stylu rocx shock dart 1,2,3.Czy byłby dobry? Piszcie opinie i propozycje z góry dziękuje.Wysokość amora jaka mnie interesuje to od 100mm w zwyż.Mogą być również dwópółki. samochodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 zaden z nich sie nie nadaje, kup chociaz spinnera ammo, rst storma itd. bedzie lepiej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.