Ogór Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 jak w temacie, co sądzicie o korbie Truvativ Hussefelt Howitzer ?? http://allegro.pl/item95797821_nowa_korba_...zer_suport.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Wg mnie bardzo dobra. Sam mam taką z 2 trybami i rockringiem i na razie nie sprawia problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Mam starszy model - i jest bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 toto przeźroczyste to plastik czy szkło pancerne zamiast metalowego rockringa? Fajna korbka fajnie wygląda ale...kurde. Ja tak się nabijam a dopiero teraz przeczytałem że to rzeczywiście jest rockring!! Polikarbonowy jakiś Ale bajer:) W takim razie wypas korba:) Pozdrawiam myślałem że osłonka żeby łancuch nie spadał i spodni nie wkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 To jest rockring z jakiegoś tworzywa (chyba), ale twardy że hoho. Spisuje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 I lekki aż sam się zdziwiłem jak go pierwszy raz zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Jak dla mnie to cena tej korby to jakieś jajca, spójrz na to: http://bike-center.home.pl/product_info.ph...products_id=256 tak tak wiem, tu jest jedne blat, bez polikarbonu, ale jestem pewien że jak się z goścami dogadasz to Ci zamienią na ten z dwoma zębatkami i rockringiem, ewentualnie za małą dopłatą będziesz miał prawie gratisowo suport w porównaniu do tego sprzętu z allegro, a z resztą moim zdaniem 38T rządzi sam mam i do wszystkiego się nadaje. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 MarcinN? Dlaczego uważasz, że ta cena to jaja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 no wiec tak potrzebuje tylko 1 blatu ;] to na allegro tez jest z wkładem a ta co podales mar\cin to chcialem kupic z 2005 rocznika ale nie ma 38 z tylko 42 :/ i ta korba kosztuje na allegro ( 2005 ) jakies 210 zł a tutaj 369,00zł z wkładem tylko teraz pytanie czy ten wklad wytrzyma ostrzejsze katowania :/ bo giga pipe sa tansze :| bo tutaj wychodzi 160 zł :/ :/ a to troche drogo :( i jeszcze jedno --> # kompatybilna tylko z wkładem Howitzer Team wkład w komplecie # wkład pasuje do każdej ramy :/ :/ a jak padnie to co mam wykladac kolejne 160 zł ?? :o poradzcie :( a moze wziasc tą --> http://allegro.pl/item94041611_korba_truva...elt_1_nowa.html lub cos innego z 38 z ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Wielkie sorry, niedoczytałem i myślałem że na tej aukcji sama korba kosztuje 350zł . Ogór poczekaj jeszcze trochę za parę dni powinna się pojawić aukcja na której ja kiedyś kupowałem hussefelta 38T 2005 za jakieś 210zł. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Ja bym bral Howitzera, bo nowe rozwiazanie z zewnetrznymi, a jednoczesnie wiekszymi lozyskami jest zajefajne . Odkrecasz 1 blat i zostawiasz 36 zebow z rockringiem, a do tylu robisz singla 15T i masz to samo jakbys mial 38:16. A to co dales w ostatnim poscie, to jakas pomylka (zwlaszcza zebatka). Korba od Marcina, tez jest spoko, nie ma co prawda rockringa, ale ma najlepsza zebatke (pelne alu 7075 t6, czyli zebatka z holzfellerow ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kywak od kiedy masz suburbana(dopiero w sprzęt Twój spojrzałem)? Weź zapodaj jakiś teścik i fotki, żeby rozszerzyć świat xc'kowcom :wink: Pozdro no i zębatka od holzfellera rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 hmmm, od kiedy, niedlugo w sumie, nie jest do konca skonczony (czekam na pol ogniwo), ale jezdze caly czas, fotke mam troche nieaktualna, bo bez hebla, jak wszystko bedzie skoncze, to dam fotke, a tescik, tzn. gdzie bys go widzial . Moge Ci tylko powiedziec, ze rama jest maks zwrotna, po prostu bajeczka, duzy bmx . Ale przez to, ze jest krotka, trzeba sie uczyc wielu rzeczy od podstaw, to jest troche minus. Nie wiem jeszcze jak u niej ze stabilnoscia na duzych hopkach odleglosciowych (dablach ), ale na duzych dirtach jak najbardziej pozytywnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 MarciNie jak bedzie ta aukcja to zapodaj linka lub kliknij do mnie na gg 4790100 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Kywak recke widziałbym tutaj, bo wiem, że jesteś też na bikeaction, ale tam to wszyscy znają ten sprzęt i tylko zjadą, że zaśmiecasz forum, zapodaj tutaj w dziale rowery i tyle. Ogór tu masz link do przedmiotów tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=298437&p=1 Póki co hussfelt'a nie ma, ale zawsze można się dopytaś, poza tym ma fajne korby RPM, a z tego co wiem to jakościowo pdobobne do hussefelt'a. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 rpm tez fajny ale potrzebuje czegos na 38 zebow :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 No to tak jak mówiłem, popytaj się go o hussefelt'y. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 wyslalem zapytanie teraz czekam na odp a ten suport bedzie dobry do katowania ?? http://www.allegro.pl/item94388061_wyprzed..._dhlt_nowy.html czy zainwestwac w inny i np. tanszy ? ( isis ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Heh, posypie sie, jak mam byc szczery, to na supporcie nie oplaca sie oszczedzac, jesli truvativ to jak dla mnie tylko team dh na 4 maszynach, bo np jakis tanszy suport Ci sie polamie na osce (rpm np.), a VP Modus 604 tez nie polecam, lozyska sa tam dosc dziwne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 jak dla mnie tylko team dh true, true.... naprawdę warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marin81 Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Kywak Co mas zna myśli ze Modus 604 ma dziwne łożyska. Zastanaiwam się nad jego kupnem, jak i też nad Truvativ Giga Pipe Team SL i mam dylemat, nieiwem który wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3fF Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 a ile ma być zębatek? 1 czy więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.