1996wrc Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam, mam pytanie do wielkopolan. Gdzie w poznaniu jest największy wybór kasków rowerowych do enduro? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 szukasz full-face'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1996wrc Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Nie, szukam czegoś w stylu 661 recon albo fox flux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1996wrc Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Czy naprawdę nikt nie wie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venomiz Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Może chainreactioncycles.com? Mają tam wszystko do rowerów, ale nie wiem jak z wysyłką do Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1996wrc Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Tylko że kask wolałbym przymierzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venomiz Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Tylko że kask wolałbym przymierzyć... No to nie wiem. Możesz zajrzeć do Skiteama jeśli jest taki w Poznaniu (a domyślam się, że jest). Wybór nie jest zbyt duży, ale ceny mają bardzo okazyjne. Z kasków do enduro kupiłem u nich Specialized Vice, więc jeśli w Poznaniu masz Skiteama, polecam Ci ten kask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.