Skocz do zawartości

[Opony] Opona Kross Hexagon V3

Magik222

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Muszę zmienić tylną oponę w swoim rowerze tylko mam problem, ponieważ opona jest dość mocno wytarta a numeracja na niej jest nieco zamazana. Z tego co mogłem wyczytać jest to chyba 26 X 1.95, tylko patrząc na opony z allegro o tej numeracji wydają mi się one zbyt małe. Czy mógł bym prosić o jakieś linki z taką oponą do Hexagona V3?, oraz jak myślicie ile taka opona będzie mnie kosztować? Z góry dzięki za informację :)

Napisano

magik,do tego krossa będą pasowały jakiekolwiek opony terenowe 26x1,9 do 26x2,25

Zapomniałeś o nawiasach w tytule.Temat wyląduje w koszu,jak ich nie wstawisz.

Napisano

magik,do tego krossa będą pasowały jakiekolwiek opony terenowe 26x1,9 do 26x2,25

Zapomniałeś o nawiasach w tytule.Temat wyląduje w koszu,jak ich nie wstawisz.

ehh faktycznie zapomniałem o nawiasach, ale teraz już nie można zmienić. Co do Opon to też myślę, że wszystkie, tylko, że chciał bym tylną taką jak mam przednią a jest ona szeroka bo to będzie głupio wyglądało jak opony będą się różniły, dlatego zależy mi tak na dobraniu takiej samej wręcz. Kolega na oznaczeniu opony ma również 26 x 1.95 a moje opony są wyraźnie szersze choć niby też mają takie samo oznaczenie więc boję się, że jak kupie to okaże się po prostu mniejsza. A jak myślicie ile taka opona będzie kosztowała?

Napisano

Faktycznie wygląda bardzo podobnie więc pewnie to ta. Ciekawe tylko czy znajdę taką w Rzeszowie i za jaką cenę bo na allegro niestety jej nie ma. Dzięki wam za odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...