BlackKormo Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Czy dozwolony jest legalny przejazd rowerem przez most śląsko-dąbrowski? Czy tylko autobusy i tramwaje? będę potrzebował się przedostać z Zoo na Krakowskie Przedmieście i by mi pasowało, a jakoś nie zwróciłęm uwagi do tej pory czy rowerem tam wolno? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diaxxx Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Wolno, ja przejeżdżałem jakiś tydzień temu Może inaczej - nikt mnie nie zatrzymał )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Wolno, zakaz wjazdu nie dotyczy komunikacji, taxi, sł. miejskich i jednośladów, zresztą przejeżdżałem tam kilkanaście razy od zamknięcia i jest jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jest to moja stała trasa - bez problemów, dokładnie jak napisał safian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Nie lepiej i zdecydowanie szybciej było poszukać w google niż tworzyć kolejny i moim zdaniem nie potrzebny temat??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Też przejeżdałem niedawno , potwierdzam przedmówców. Nawet przejeżdałem koło straży miejskiej i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 prawie codziennie jadę tą trasą na Marki i żadnych znaków zakazu nie ma dla jednośladów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.