lyski Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam mam problem niewiem czy kupic sobie ns metropolis czy zlozyc cos na ramce ns suburban?Troche mi sie niechce skladac i czekac na czesci.Rower do dirtstreet za ok 2500zl. Co o tym sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 jak masz kase to lepiej składac bo bedziesz mial co chcesz ale ogolnie metro jest calkiem calkiem ja osobicie bym skladal a na czesci bedizesz czekal max 3 dni + 1 dzen na zlozenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Za te cene, to bralbym metro i sie nawet nie zastanawial, a jak amor padnie, to wymiana na sztywne i dalej jazda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmask89 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witka! Jestem zupelnie nowy i przymierzam sie do kupna roweru do street'u, okazjonalnie do dirtu. Interesuje mnie model NS METROPOLIS 2 2009: rama: NS 100% Cro-Mo widelec/amortyzator: Marzocchi Dirt Jumper 3, 80 mm skoku, oś 10 mm stery: TangeSeiki łożyska kulkowe mostek: NS Quark kierownica: NS Jalapeno gripy: Velo hamulce: Hayes Mechanical 160/160 suport: SALT / Wethepeople, oś 8 nacięć na 4 łożyskach maszynowych korba: SALT / Wethepeople, 3 częściowe korby stalowe cromo łańcuch: KMC-510hx kaseta: wolnobieg 14T przerzutki: manetki: obręcze: SunRims Rhyno Lite 32/36H, 26” piasty: przód Joytech 9 mm, tył Joytech Single Speed z wolnobiegiem 14t szprychy: CN Steel Black Edition opony: Kenda K-Rad 26x2.3 sztyca: Octane One 27.2 siodełko: Velo pedały: Wellgo inne: Flat black rozmiar: 12,5 Nadawalby sie do streetu i lekkiego dirtu? Moze jakies inne propozycje? Z gory wielka dziekowa za odpowiedzi. Pozdrowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 oczywiscie ze metro sie nada bo jest zrobione przez ludzi myslących i siedzących w tym sporcie ja bym sie nie pakował w składanie, bo jeszcze za bardzo nie znasz sie na częsciach, nie masz jakiś specjalnych wymogów, a metropolis jest idealny na początek, ew potem coś zmienisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadziuu Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Kuupuj Metroo ;p;p Ja tez go kupuje wiec jak cos to nei jestes sam ! Chociaz wolalbym skladac bika... ale nie ma kasy i musze brac na raty ; /... Pozdro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.