Qamal Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam, chciałbym dowiedzieć się jaka przerzutkę (top lub down swing)zastosować do ramy author egoist 2012. np tutaj mamy http://www.roweroteka.pl/Rower_Author_Egoist_MTB__XC_2012-1582.html użyta down swing ale czy ona nie przeszkadza przy montażu drugiego koszyka na bidon ? Rozmiar wiem ze 34.9, a ciąg to jest teraz w każdej górny i dolny jednocześnie. Co do modelu przerzutki to tez przydała by się rada. Cena do 150 zł; waga jak najnizsza aby dobrze działało. Myślałem wstępnie nad Sh XT. Przerzutka będzie pracować z manetkami obrotowymi Srama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazujama Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 polecam Ci Deore XT M771 http://allegro.pl/przerzutka-przednia-shimano-deore-xt-fd-m771-bs-i2551254716.html sam ją mam od roku i żadnych problemów z nią nie mam, a co do manetek Srama to na stronie www.sram.com znajdź model manetek i sprawdź kompatybilność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 na tym zdjeciu widac ze bedzie problem z koszykiem na bidon, masz 2 opcje dac dluzsze sruby i podkladki zeby zrobic miejsce na koszyk, ale chyba lepiej kupic top swinga z manetkami obrotowymi srama bedzie dzialac kazda przerzutka przednia od shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 a waga xt w porownaniu z slx lub lx jest podobna czy sa wyraznie ciezsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkryniu98 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 W jakiej cenie XT??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.