Szuwar333 Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Mam zamontowany licznik bezprzewodowy BC1009, zauważyłem że przy jeździe po nierównościach (kamienie, teren) licznik przestaje pokazywać prędkości, czasami traci synchronizację i po wjeździe na równy teren trzeba na nowo go synchronizować, a czasami zaczyna na nowo pokazywać prędkość. Jest to strasznie upierdliwe, czy spotkaliście się z czymś podobnym? Te liczniki tak mają?
Salvin Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Czujnik na goleni masz prawdopodobnie za nisko/wysoko zamontowany.
Szuwar333 Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Napisano 17 Sierpnia 2012 Czujnik na szprysze jest idealnie na środu czujnika od goleni, na odległości takiej że prawie się dotykają. Jakby był za daleko to raczej cały czas by nie łapał, ewentualnie bym musiał go poprawić po wertepach. Przynajmniej tak myślę.
caicedo9 Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Widocznie czujnik na goleni jest za luźno przymocowany.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.