pszemi Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Mam możliwość kupienia prawie nowych kół (przejechały 60 km) w następującej konfiguracji: piasty: Hugi 240 Disc obręcze: Mavic EX321 szprychy: DT Champion W związku z powyższym mam dwa pytania: 1. Ile ten zestaw jest wart? 2. Czy nadaje się pod moje ponad 90 kilogramowe cielsko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Piasty nowe kosztuja - 895zł i 500zł Obręcze (na pewno 321 ? bo jest 325 a 321 nie moge znaleźc w necie)- 2x 145zł Szprychy - 32 ? x 1.2zł 1. Łacznie ok 1723zł za nowe zakladajac ze to obrecze to jednak 325 są. 60km to jest nieduzo tym bardziej ze pod tarcze.. myśle że nie straciły wiele na swojej wartości aczkolwiek można pocisnac za jak najtaniej bo w końcu uzywane. Ja bym nie dal wiecej niz 1400-1500zł 2. 90kg.. obrecze jak mowilem jezeli to sa te 325 to sa wytrzymałe i nie powinno byc problemu.. a co do piast to niech się wypowiedzą osoby które miały z tym do czynienia. Ja widziałem, nawet kawałek na tej pieście jeździłem ale o wytrzymałości nic nie moge powiedziec. Aczkolwiek uważam że za taka cene piast powinny byc odpowiedniej jakości.. z drugiej strony sa turbo lekkie.. sam nie wiem. Poczekamy na opinie innych Edit : 64szprychy to bedzie + ok 38zł do ich ogolnej wartosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cenka to nie wiem. Ale na 90 kg to się nadaje na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemi Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Lekko mi się pomyliło z obręczą to jest XM321 linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 skad info o tych 60km ? ja kupilem uzywane (cale sezon) 240/xr.4.1d/dt comp za 850zl a nowki kolo 2,5k ogolnie same piasty sa warte jakies 800-900zlotych obrecz troszke ciezkawa, za te kola dalbym z 1200zl chociaz mi sie szprychy i obrecz nie podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemi Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Informacja o tych 60 kilometrach jest pewna bo znam gościa i wiem jak jeździł. A raczej jak nie jeździł. Zaproponuję 1000. A jak nie sprzeda to trudno. Więcej kasy nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas0211 Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Myślę, że 1000 to bardzo uczciwa cena. Napisz za ile Ci sprzedał, bo ciekawie mnie to. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemi Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ustalone: kupuję za 1000 rozłożone na 5 rat. Jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.