jastu Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam, czy możliwa jest niekompatybilność części - CS-HG50-9 - SLX RD-M663 2011 - Manetka SL-T660 obecnie wygląda to tak, jakby skok manetki nie odpowiadał dystansom trybów w kasecie (z 3 na 4 tryb muszę kliknąć dwa razy, więc do 9 nie dochodzi) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Oznaczeń nie znam na pamięć, czy manetka albo przerzutka nie są pod dyna sys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Przerzutka na 100% (ma nawet naklejkę), manetka raczej nie // edit znalazłem to jaką przerzutkę polecacie do 9rz ? czeka mnie przymusowa wymiana SLX RD-M662 2011 (już bez dyna-sys) albo DEORE XT RD-M771 (2008) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmer Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Dla mnie mój SLX to poracha nic tylko ciągle trzeba regulować w zależności czy czysty czy lekko zbłocony napęd. Ale nie wiem czy wszystkie slx'y tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsterkowicz Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ja posiadam w swoim Kross'ie XT, model m772. Działa bez jakichkolwiek zastrzeżeń Ale to wiadomo, nowy XT jest sporo droższy od np. SLX. Dla mnie mój SLX to poracha nic tylko ciągle trzeba regulować Mój kolega jeździ na Unibike'u i ma zwykłą Deorkę M590 i nie skarżył mi się na rozregulowany napęd Także uważam, że mógł Ci się trafić felerny egzemplarz, albo to wina lipnej linki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.