stratos Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Książka Ani i Roberta Maciąg to moim zdaniem lektura obowiązkowa dla każdego sakwiarza. Jedna z lepszych książek podróżniczych, jakie czytałem. NA bloga wrzuciłem obszerniejszą recenzję tej pozycji godnej polecenia. Wolny Rower: Podręcznik Przygody Rowerowej
geodan Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Aż dziw bierze że ten temat przechodzi właściwie bez echa na forum , bo książka naprawdę świetna i pasuje idealnie do poruszanej tu tematyki . Pozdrawiam geodan
KrisK Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Kurcze nawet miałem ją dzisiaj w ręce Ale jakoś nie przemówiła do mnie w księgarni jak przeglądałem... No nic może następnym razem skoro twierdzicie że dobra.
kapelarz Napisano 26 Sierpnia 2012 Napisano 26 Sierpnia 2012 Może jakies fragmenty ktoś zapoda , zdjęcia kilku stron, w jakich księgarniach widzieliście ?
stratos Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Napisano 26 Sierpnia 2012 Może jakies fragmenty ktoś zapoda , zdjęcia kilku stron, w jakich księgarniach widzieliście ? Fragmenty są na stronie wydawnictwa, można też od nich zmówić bez kosztół wysyłki, jak nie ma w żadnej księgarni w okolicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.