stratos Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Książka Ani i Roberta Maciąg to moim zdaniem lektura obowiązkowa dla każdego sakwiarza. Jedna z lepszych książek podróżniczych, jakie czytałem. NA bloga wrzuciłem obszerniejszą recenzję tej pozycji godnej polecenia. Wolny Rower: Podręcznik Przygody Rowerowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geodan Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Aż dziw bierze że ten temat przechodzi właściwie bez echa na forum , bo książka naprawdę świetna i pasuje idealnie do poruszanej tu tematyki . Pozdrawiam geodan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Kurcze nawet miałem ją dzisiaj w ręce Ale jakoś nie przemówiła do mnie w księgarni jak przeglądałem... No nic może następnym razem skoro twierdzicie że dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapelarz Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Może jakies fragmenty ktoś zapoda , zdjęcia kilku stron, w jakich księgarniach widzieliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stratos Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Może jakies fragmenty ktoś zapoda , zdjęcia kilku stron, w jakich księgarniach widzieliście ? Fragmenty są na stronie wydawnictwa, można też od nich zmówić bez kosztół wysyłki, jak nie ma w żadnej księgarni w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geodan Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ja swoją kupiłem w EMPiK-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.