Skocz do zawartości

[klub] DEK MEBLE Cyclo Korona Kielce, SSC Suchedniów, inne

axium0121

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj mama poszla oplacic start na dystansie FAN. Jestem z 1997r wiec obowiazuje mnie znizka 10zl, orginal oplaty startowej mam lecz jest problem. Przed zaplata nie zarejestrowalem sie online, w biutrze organizatora mama tez nic nie wypelniala wiec czy w dniu zawodow mozna sie zarejestrowac i pokazac orginal dowodu wplaty?

Napisano

a jaki problem teraz się zarejestrowac online? Dwie minuty roboty. Organizator też musi mieć chwilę żeby przygotować nr. startowy itp. , nie odkładaj tego na ostatnią chwilę.

• Mod Team
Napisano

scooty, rozbrajasz mnie...

MTBCROSS Maraton - Maratony Rowerowe

Rejestruj się i nie męcz już :D

@Edit: A co ty jeszcze chcesz załatwiać? Jak się zarejestrujesz online, to w biurze zawodów czip i numer będą już na ciebie czekać. Odbierzesz je, zapłacisz kaucję za czipa i tyle..

Napisano

Ok. Rejestracja zakoczona. Jeszcze tylko jedno pytanie i ide spac. Co z ta oplata startowa? Rano mama zaplacila a teraz dopiero sie zarejestrowalem i pisze ze nie zaplacone. Cos jeszcze musze w tym celu zrobic?

A z tym zalatwianiem to chodzilo mi o oswiadczenie ktore musi rodzic wypelnic. Mam jeszcze jedynie stracha co do oplaty

Napisano

poczekaj - daj Mirce ogarnąć ;) póki co dane wprowadzają ludzie, myślę, że martwić się możesz za 2 dni - oczywiście jak status sie nie zmieni . . .

• Mod Team
Napisano

scooty, na logikę..

Jak miało pojawić się "zapłacone" jak nie byłeś zapisany? Twoja mam po prostu wpłaciła kasę na konto organizatora, a nie za ciebie, skoro nie byłeś i nie jesteś zapisany. Teraz zarejestrujesz się online, a w biurze zawodów pokażesz kwitek i będzie cacy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...