arturs Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 W takim tempie kolega w przyszłorocznym chyba wystartuje..
axium0121 Napisano 4 Września 2012 Autor Napisano 4 Września 2012 Ojj.. No poprostu wole sie dowiedziec wszystkiego.. Jeszcze troche czasu mam..
seebcioo Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 ale chłopie jak ty się pytasz jak wypełnić tak prosty druczek pocztowy to powodzenia w życiu
axium0121 Napisano 17 Września 2012 Autor Napisano 17 Września 2012 Dzisiaj mama poszla oplacic start na dystansie FAN. Jestem z 1997r wiec obowiazuje mnie znizka 10zl, orginal oplaty startowej mam lecz jest problem. Przed zaplata nie zarejestrowalem sie online, w biutrze organizatora mama tez nic nie wypelniala wiec czy w dniu zawodow mozna sie zarejestrowac i pokazac orginal dowodu wplaty?
martinwu Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 a jaki problem teraz się zarejestrowac online? Dwie minuty roboty. Organizator też musi mieć chwilę żeby przygotować nr. startowy itp. , nie odkładaj tego na ostatnią chwilę.
axium0121 Napisano 17 Września 2012 Autor Napisano 17 Września 2012 A jesli sie teraz nie zarejestruje online to moge w dniu zawodow wszystko pozalatwiac czy juz nie da rady?
Mod Team Franio Napisano 17 Września 2012 Mod Team Napisano 17 Września 2012 scooty, rozbrajasz mnie... MTBCROSS Maraton - Maratony Rowerowe Rejestruj się i nie męcz już @Edit: A co ty jeszcze chcesz załatwiać? Jak się zarejestrujesz online, to w biurze zawodów czip i numer będą już na ciebie czekać. Odbierzesz je, zapłacisz kaucję za czipa i tyle..
axium0121 Napisano 17 Września 2012 Autor Napisano 17 Września 2012 Ok. Rejestracja zakoczona. Jeszcze tylko jedno pytanie i ide spac. Co z ta oplata startowa? Rano mama zaplacila a teraz dopiero sie zarejestrowalem i pisze ze nie zaplacone. Cos jeszcze musze w tym celu zrobic? A z tym zalatwianiem to chodzilo mi o oswiadczenie ktore musi rodzic wypelnic. Mam jeszcze jedynie stracha co do oplaty
seebcioo Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 poczekaj - daj Mirce ogarnąć póki co dane wprowadzają ludzie, myślę, że martwić się możesz za 2 dni - oczywiście jak status sie nie zmieni . . .
Mod Team Franio Napisano 17 Września 2012 Mod Team Napisano 17 Września 2012 Na miejscu pokażesz papiera (potwierdzenia przelewu) i po sprawie... Śpij dobrze :-)
axium0121 Napisano 18 Września 2012 Autor Napisano 18 Września 2012 Aha. Ok. Wydawalo mi sie ze jak place w sklepie to odrazu na koncie pojawia sie "zapłacone".. Nier wazne. Potwierdzenie zaplaty mam ;]
Mod Team Franio Napisano 18 Września 2012 Mod Team Napisano 18 Września 2012 scooty, na logikę.. Jak miało pojawić się "zapłacone" jak nie byłeś zapisany? Twoja mam po prostu wpłaciła kasę na konto organizatora, a nie za ciebie, skoro nie byłeś i nie jesteś zapisany. Teraz zarejestrujesz się online, a w biurze zawodów pokażesz kwitek i będzie cacy.
axium0121 Napisano 18 Września 2012 Autor Napisano 18 Września 2012 No juz wiem bo z kumplami gadalem. Ale nie dziwcie mi sie ze sie tak dopytuje bo to pierwszy start i bardzo sie stresuje.
seebcioo Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 to się lepiej nie stersuj bo PCK będzie miało zajęcie ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.