Skocz do zawartości

[klub] DEK MEBLE Cyclo Korona Kielce, SSC Suchedniów, inne

axium0121

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chcialbym sie dowidziec czy jesli jezdze na rowerze gorskim przez wiele km ale jeszcze nie startowalem w maratonach (mam zamiar startowac) to czy mam szanse dolaczenia do ktoregos z klubow? Nie koniecznie cyclo korona lub ssc, w gre wchodza takze inne kluby MTB. Jesli ktos sie na tym zna prosze o pomoc i najlepiej o nr kontaktowy badz adres klubu. Z gory dziekuje.

• Mod Team
Napisano

A w jakim wieku jesteś? Z tego co mi wiadomo do Deku biorą tylko młodych, do 16 lat bodajże. W Suchedniowski teamie jeżdżą znowu chyba sami zaprzyjaźnieni zawodnicy - znajomi i przyjaciele. Wystartuj 23 września na ŚLR w Kielcach. Sprawdzisz się, a przy okazji dowiesz się czego chcesz, bo będą tam oba wymienione przez ciebie teamy. ;)

Napisano

W listopadzie bede mial 15lat. Planowalem wystartowac w Kielcach ale za duzo zalatwien jest..;/ Trzeba od biura do biura biegac bo to bedzie moj pierwszy start dlatego tez przelozylem to na kolejny sezon. Chcialbym jezdzic wlasnie w Cyclo Koronie, bo jakos mi pasuje ten klub ale nie wiem czy mnie wezma jak nie startowalem w zadnych zawodach..

Napisano

Uczestnikiem Świętokrzyskiej Ligi Rowerowej MTBCrossMaraton 2012 będzie osoba spełniająca następujące warunki:

Dokona rejestracji

- rejestracja on-line i zgłoszenie do maratonu dostępne na stronie www.mtbcrossmaraton.pl/rejestracja

- dokona osobistego zgłoszenia w Biurze Zawodów, ew. w biurze Organizatora

Tu mozna wybrac jedna z opcji czy obydwie trzeba spelnic?

50 zł - normalny koszt uczestnictwa w zawodach wnoszony na cztery dni przed rozpoczęciem zawodów (do środy włącznie), decyduje data wpływu na konto bankowe organizatora.

Czyli jak zawody sa 23 wrzesnia to kiedy mialbym przelac pieniadze?(poczta ma chyba opoznienie wiec wypada przez internet placic)

• Mod Team
Napisano

Rejestrujesz się przez neta. Do przedmaratonowej środy wpłacasz 40zł przelewem (bo do 18 lat jest zniżka 10zł). W dniu zawodów idziesz do biura zawodów odebrać numer (możesz druknąć i wypełnić zgodę od rodzica i potwierdzenie przelewu - będzie szybciej). Wpłacasz 30zł kaucji za czipa (po maratonie oddajesz czipa i zwracają ci pieniądze). I to na tyle. Przypinasz numer startowy, mocujesz czipa na kostkę, rozgrzewasz się, ustawiasz na linii startu i jedziesz. ;)

• Mod Team
Napisano

Wpłacić możesz nawet już teraz. Druknij sobie tylko potwierdzenie przelewu i weź je do biura zawodów w dniu maratonu.

• Mod Team
Napisano

Pewien mój znajomy wystartował w maratonie na rowerze do DH (Leader Fox Dragstar bodajże). Może ostatni nie był, ale tak ujechanego człowieka jeszcze nie widziałem. ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jakos sobie radze.. ;] Chcialem sie jeszcze dowiedziec, czy jesli wlace pieniadze przekazem pocztowym, i robi to za mnie moja mama to czy w nazwie zleceniodawcy mam wpisac swoje dane czy mamy?:D Rozumiem ze w tytule przelewu trzeba wpisac etap i miejscowosc w ktorej jest maraton..

Napisano

zależy od maratonu czyli organizatora - "Dokonując opłaty startowej w formie przelewu lub przekazu na konto Organizatora należy koniecznie zaznaczyć maraton za którego start opłacamy (np. III-edycja-NOWINY, a w wypadku wpłaty za drużynę: III-edycja-nazwa drużyny). W przypadku nie podania tytułu wpłaty zostanie ona zaksięgowana na poczet najbliższego terminu maratonu." ŚLR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...