Skocz do zawartości

[ Amortyzator przód ] - pomoc w wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Tak jak w temacie mam dylemat jaki amortyzator wybrać. Obecnie jeżdżę na RS Tora 302 U-turn 2007 rok i jestem z niego bardzo zadowolony mimo tak długiego czasu eksploatacji. Niestety muszę przełożyć go do innego roweru i sam zostaje bez niczego. Wertując strony internetowe, znalazłem kilka propozycji :

1. rock shox recon 321 solo air ROCK SHOX RECON 321 Solo Air 100mm WYPRZEDAŻ! (2559571606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

2. rock shox tora tk coil 2011 RS TORA TK COIL 2011 26 + manetka OKAZJA OD BA! (2527401211) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

3. rock shox tora solo air Rock Shox TORA SOLO AIR 26" 80mm POP LOCK (2539077579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

4. rock shox recon tk solo airAmortyzator Rock Shox RECON Silver TK P-ń (2553111503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Obecnie jeżdżę na sprężynie i nie wiem jak wygląda sprawa z powietrzem. Czy warto czy nie. Jeżdżę tylko i wyłącznie xc. Nie zwracam aż tak drastycznie uwagi na dodatkowe gramy w rowerze. Proszę o pomoc w wyborze, ewentualnie zaproponowanie czegoś innego i podzielenia się waszymi doświadczeniami z amortyzatorami. z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...