lukaszpb2 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam . Tak jak w temacie mam dylemat jaki amortyzator wybrać. Obecnie jeżdżę na RS Tora 302 U-turn 2007 rok i jestem z niego bardzo zadowolony mimo tak długiego czasu eksploatacji. Niestety muszę przełożyć go do innego roweru i sam zostaje bez niczego. Wertując strony internetowe, znalazłem kilka propozycji : 1. rock shox recon 321 solo air ROCK SHOX RECON 321 Solo Air 100mm WYPRZEDAŻ! (2559571606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2. rock shox tora tk coil 2011 RS TORA TK COIL 2011 26 + manetka OKAZJA OD BA! (2527401211) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 3. rock shox tora solo air Rock Shox TORA SOLO AIR 26" 80mm POP LOCK (2539077579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 4. rock shox recon tk solo airAmortyzator Rock Shox RECON Silver TK P-ń (2553111503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Obecnie jeżdżę na sprężynie i nie wiem jak wygląda sprawa z powietrzem. Czy warto czy nie. Jeżdżę tylko i wyłącznie xc. Nie zwracam aż tak drastycznie uwagi na dodatkowe gramy w rowerze. Proszę o pomoc w wyborze, ewentualnie zaproponowanie czegoś innego i podzielenia się waszymi doświadczeniami z amortyzatorami. z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Po propozycjach widzę, że same RSy, z twoim budżetem wybrałbym Epicona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 16 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Amorki były juz szeroko omawiane na Forum. Proszę skorzystać z wyszukiwarki. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.