gombrowitch Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Miał ktoś do czynienia z tym sklepem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantombunny Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kupowałem u nich rower i trochę akcesoriów. Obsługa dobra, serwis lepszy. Można z nimi się dogadać. Robiąc większe zakupy od razu domagaj się karty stałego klienta i zniżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venomiz Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja również kupiłem u nich rower i także jestem zadowolony - Nie dość, że przecenili mi rower o 400 zł, to jeszcze dorzucili licznik za 70 zł (Sigma 1009bc) gratis (to akurat wytargowałem) :lol: Do serwisu mam tylko jedno zastrzeżenie. Jak mi się suport ciągle odkręcał, to zamiast zobaczyć co jest źle, po prostu dokręcali. Dopiero jak pojechałem do innego serwisu, dowiedziałem się, że to wada fabryczna i mi to naprawili. Co prawda za darmo, na gwarancji, ale ich podejście do tematu trochę drażni. Mimo to uważam, że uczciwie podchodzą do klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gombrowitch Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kupowaliście może przez internet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venomiz Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kupowaliście może przez internet? Nie, w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 jakis czas temu sklep ten organizowal konkurs, do wygrania byla kamera. po zakonczeniu konkursu przyznali jeszcze nagrody za 2 i 3 miejsce mimo, ze nie bylo o nich mowy na starcie. wiec mozna ich tylko pochwalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.