pamor Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 W jednym z tematów napisałem, że można by stworzyć dział dla osób chcących udzielić gościny lub pokoju dla forumowiczów podróżujących na rowerach. Mogłyby to być różne formy pomocy w znalezieniu noclegu lub użyczenia choćby kawałka trawnika pod namiot. Uważam, że to dobry pomysł. Każdy mógłby napisać co oferuje i gdzie. Najlepiej za tzw Bóg zapłać lub browarka. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Myślę, że to fajny pomysł taka baza adresów osób pozytywnie nastawionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ciekawy pomysł Może od następnego roku się wyposaże bardziej w kierunku sakwy itd może też typowy rower i taka lista osób może by się przydała Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stratos Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Myślisz o takiej wewnątrzforumowej czy odzielny portal, takie polskie http://www.warmshowers.org/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pamor Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Na początek raczej wewnątrzforumowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.