Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 >> KLIK << Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowy Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Nieźle ... tutaj trochę danych KTM Rowery na sezon 2013 . Widżę że mocno wchodzą w 29er-y. Jestem ciekawy jak ta rozgrywka się potoczy i czy drogą "ewolucji" za kilka sezonów będą tylko 29". Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Arkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 KTM Scarp 29" Jest przecudowny. KTM mimo dziwnej geometrii, bardzo mnie urzekają. Jestem posiadaczem KTM Race 3.29 i jeździ mi się jak na trekkingu, ale mi to odpowiada pozdrower!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowy Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Już wszystko jest oficjanie KTM BIKE INDUSTRIES . Teraz tylko czekać na jakiś Demo Day, co by można było się zapoznać jak to działa i jak to jeździ Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Arkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Scarp29 carbon wymiata niczym revelator w zeszłym roku ... Szkoda tylko, że nie przenieśli tego do 26 ... tam ciągle nuda... malowanie też nędzne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 26" do lamusa odchodzi 29 i 27.5 będzie królować w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi