Skocz do zawartości

[Korba]Ocena stanu

Terrqge

Rekomendowane odpowiedzi

To zdjęcie przed wyczyszczeniem także jest w porządku. Pytam bo w tym temacie: http://www.forumrowerowe.org/topic/119447-lancuch-zywotnosc-albo-raczej-jej-brak-w-grupie-deore/page__st__40 użytkownik Jaca911 zasugerował mi, że jego korba też tak wyglądała i nie chciała już przyjąć łańcucha, dalej się waham...

No niekoniecznie, po prostu jeśli będę wiedział że już nie da rady to na starym łańcuchu i kasecie jeszcze jakoś dokończe ten sezon i Korbe razem że wszystkim wymienię w następnym. Wiem że kosztów nie unikne ale skoro jeszcze da się na tym jeździć (kaseta przeskakuje tylko na 7ce jak mocniej przycisne) to czemu nie. Pomyslalem żeby wymienić łańcuch i kasetę teraz, żeby nie masakrowac dalej Korby i potrzymac ja jeszcze jeden sezon, ale jeśli nie mam pewności że stara przyjmie to lepiej chyba nie próbować i zajezdzic to wszystko do końca...

Nie chce żeby się okazalo że po wymianie łańcucha nie pasuje do nowej korby, kupuje gp właśnie głównie że względu na to żeby stara Korba mogła jeszcze trochę pożyć.

/wytapatalkowane z x8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...