Sputnik Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam! Umieszczam nieco zaległą już relację z Małego Szlaku Beskidzkiego! Nie miałem niestety dotąd jakoś czasu, aby ją wreszcie spisać i umieścić w internecie. Wyprawę zaczęliśmy 27 kwietnia, a skończyliśmy 1 maja tegoż roku. Relację znajdziecie tu(Jest dość krótka, dacie jakoś radę): http://www.gsbc.cba....w=article&id=47 Zrobiłem także fotorelacje z wyprawy(w formie filmu), znajdziecie ją natomiast pod tym adresem:http://www.youtube.com/watch?v=4RIUpH5hZ_g Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ładnie, ładnie Którym Beskidem najpłynniej się jechało ?? Z mojej wyprawy wiem, że Makowskim. Pod Luboń Wielki lepiej podchodzić niż sprowadzać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sputnik Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Zdecydowanie Makowskim, jest właściwie całkowicie przejezdny, ale być może mówię tak, bo w okresie wyjazdu miałem jeszcze słabą kondycję i dlatego beskid Mały troszkę kaleczyliśmy.4 dni to trochę wstyd jak na tak krótką wyprawę, ale kij tam, kawał dobrej przygody był! A jechałeś może głównym sudeckim i świętokrzyskim, że tak odejdę od tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nie ważne jak długo jechaliście, liczy się zadowolenie i delektowanie się każdym metrem szlaku. Sudecki miał być w tym roku, kupiłem mapy i już wszystko było zaplanowane ale praca mi to pokrzyżowała i muszę to przełożyć na przyszły rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sputnik Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Jak przejedziesz, napisz o tym, z wielką ciekawością poczytam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.