sulex Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 witam mam pytanie mam zamiar kupic rower kands ale nie znalazlem w necie strony tej marki ani nic. Moze wy mnie oświecicie gdzie mozna realizować gwarancję rowerów kands? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 W sklepie w którym się go zakupiło można zrealizować gwarancję. strona firmy Transrower Home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulex Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Tylko że ten rower będę kupować przez internet. Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dlatego też aby zrealizować gwarancję będziesz musiał go przesłać do sklepu w którym został zakupiony - tak jest z każdym rowerem albo wysyłka do sklepu albo bezpośrednio do serwisu ale wysyłki nie ominiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulex Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ale np rowery kross można w wielu punktach w polsce zrealizować w sklepach rowerowych Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 To nie jest pełna prawda W przypadku rowerów Kross masz możliwość albo odesłania do sklepu albo właśnie do ich głównego serwisu. W sklepie w którym go nie kupiłeś nie zrealizujesz gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulex Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nie zabardzo jest mi na rękę odsyłać rower po zepsuciu bo to drogie.. Gdzie oni mają serwis?Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nie maja. Gwarancje realizujesz poprzez sprzedawce, on sie kontaktuje z swoim dostawca/producentem lub wymienia Ci na wolny od wad. Wysylka to na oko 70zl. Zawsze mozesz znalezc sprzedawce na allegro do ktorego masz najblizej. Zreszta Iza wszystko ladnie napisala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulex Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Rozumiem, że nie zwrócą mi kosztów odsyłki? I jak naprawią rower to przysyłają z powrotem na ich koszt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Jak kupujesz rower 15km i chcesz oddać na gwarancję to też nie zwracają Ci za benzynę którą spalisz podczas drogi do sklepu... A odesłać to chyba na ich koszt już odsyłają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.