Bauer1000 Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam Mam poblem czy kupic hamulce tarczowe firmy "PROMAX". Obecnie mam jakiejs nieznanej firmy(byly od razu w rowerze). :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 nie kupowac!tarczwki oplaca sie brac takie zeby dzialaly prawda?nie ma cudow troceh musza kosztowac i pare stowek musisz wydac zeby byc zadowolonym najprostsze i dosc tanie modele jakimi warto sie zainteresowac to jakies linkowe np hayes HMX...co do zastosowania i oglnego pytania o to czy potrzbujesz tarczowek to odsylam do innych tematow gdzie bylo to wiele razy poruszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Moglbys podac nazwy firmy produkujacych hamolce tarczowe takich wlasnie na linke te PROMAX tez sa na linke niewiem rowerem tak na bardziej powaznie zaczelem sie interesowac od niedawna dlatego prosze o rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Poszukaj na forum był temat o hamulcach mechanicznych czyli na linkę jeśli mowa o hydraulikach to one są na olejki np. DOT4.... poszukaj a wszystko będziesz wiedział...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 bauer1000: zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była nieprawidłowa. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Ja miałem w swoim starym rowerze założonego promaxa tarczówke na przodzie z tarcza mph i moge powiedzieć, że to nie jest hampel tylko spowalniacz. Lepiej zainwestowac w dobre v'ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 też tak sądze. Nie wydawaj kasy w błoto bo za pare tygodni będziesz chciał kupić inny. Naprawde jeśli nie masz kasy na porządne tarczowe choćby takie jak black box lub hayes MX1 to kup sobie V-ki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 kolega mial promaxa z tarczami 160 czy 140 ;d i ostro poczynial i nie dzialalo to raczej jak spowalniacz ale nie polecam lepiej wziasc np. hayesa mx1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 A jak oceniacie zestaw: AVID 5 i klamki deore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Zmien na klamki avida fr 5 i bedzie baaardzo dobry zestaw :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 PROMAXom mówimy NIE. Ja niestety mam je zamontowane z przodu fabrycznie. Na początku były ok ale po 2 miesiącach zaczęły sie dziać dziwne rzeczy. Jak tylko uzbieram więcej funduszy, to od razu je zmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.