Skocz do zawartości

[Hamulce tarczowe] Promax - czy sie opłaca?

Bauer1000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie kupowac!tarczwki oplaca sie brac takie zeby dzialaly prawda?nie ma cudow troceh musza kosztowac i pare stowek musisz wydac zeby byc zadowolonym najprostsze i dosc tanie modele jakimi warto sie zainteresowac to jakies linkowe np hayes HMX...co do zastosowania i oglnego pytania o to czy potrzbujesz tarczowek to odsylam do innych tematow gdzie bylo to wiele razy poruszane

Gość Gość
Napisano

Moglbys podac nazwy firmy produkujacych hamolce tarczowe takich wlasnie na linke te PROMAX tez sa na linke niewiem rowerem tak na bardziej powaznie zaczelem sie interesowac od niedawna dlatego prosze o rade

Napisano

Poszukaj na forum był temat o hamulcach mechanicznych czyli na linkę jeśli mowa o hydraulikach to one są na olejki np. DOT4.... poszukaj a wszystko będziesz wiedział......

Napisano

Ja miałem w swoim starym rowerze założonego promaxa tarczówke na przodzie z tarcza mph i moge powiedzieć, że to nie jest hampel tylko spowalniacz. Lepiej zainwestowac w dobre v'ki

Napisano

też tak sądze. Nie wydawaj kasy w błoto bo za pare tygodni będziesz chciał kupić inny. Naprawde jeśli nie masz kasy na porządne tarczowe choćby takie jak black box lub hayes MX1 to kup sobie V-ki.

Napisano

kolega mial promaxa z tarczami 160 czy 140 ;d i ostro poczynial i nie dzialalo to raczej jak spowalniacz ale nie polecam :) lepiej wziasc np. hayesa mx1 :)

Gość kamoreks
Napisano

A jak oceniacie zestaw: AVID 5 i klamki deore?

Napisano

PROMAXom mówimy NIE. Ja niestety mam je zamontowane z przodu fabrycznie. Na początku były ok ale po 2 miesiącach zaczęły sie dziać dziwne rzeczy. Jak tylko uzbieram więcej funduszy, to od razu je zmieniam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.