Robert Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 No to mam pytanko jak konserwujecie przerzutki Dokładnie mam na myśli czyszczenie i smarowanie. Z góry dziękuje za wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 przednia czyszcze szczotka z twardym dlugim wlosiem tylnia czesto rokrecam na wózku czyszcze slizg i smaruje w koleczku i generalnie wszystko czyszce tam szmatka a pantograf szczotka wszystkie nity smaruje finishline teflon plus lub CC jesli warunki beda ostre chos ostatio kupilem WD40 i to wyprubuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ja podobnie, ale jeszcze lubie benzyna przetrzec te miejsca gdzie dostal sie smar a nie mial, zeby pieknie lsnily Kółka wuzka smaruje smarem stałym a ruchome części WD-40 Ja podobnie, ale jeszcze lubie benzyna przetrzec te miejsca gdzie dostal sie smar a nie mial, zeby pieknie lsnily Kółka wuzka smaruje smarem stałym a ruchome części WD-40 Ja podobnie, ale jeszcze lubie benzyna przetrzec te miejsca gdzie dostal sie smar a nie mial, zeby pieknie lsnily Kółka wuzka smaruje smarem stałym a ruchome części WD-40 Ja podobnie, ale jeszcze lubie benzyna przetrzec te miejsca gdzie dostal sie smar a nie mial, zeby pieknie lsnily Kółka wuzka smaruje smarem stałym a ruchome części WD-40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ślizgi kółeczek zawsze lekko smarowałem LF-em ale pozostały jeszcze sworzenia i sprężyna, bo tylko to mi zostało przy czyszczeniu bike-a i zastanawiałem się jak inni to robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysak Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Tył: Zdrapuję syf cieniutkim płaskim śrubokrętem, smaruję i jazda. Raz na jakiś czas rozkręcam przerzutkę. Sprężynę i sworzenie czyszczę szczoreczką do zębów i samruję WD40. Kółeczka czyszczę benzyną, a ich środek czyszczę WD40 i pałeczką do uszu, a potem smaruję smarem Castrol. that's all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.