Skocz do zawartości

[Obręcz] Mocna do Tylnego koła. (28 lub 29 Cali) Dylematy.

marcinek1992

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jako że mój rower jest na gwarancji bo właśnie obręcz w miejscu łączenia ze szprychami popękała chciałbym sie was podpytać o pare spraw związanymi właśnie z obręczą.

Może na początek podam link do mojego roweru:

http://www.cube.eu/p...ls/ltd-cls-pro/

Teraz do rzeczy.

Jedna osoba powiedziała mi że te obręcze które posiadam w tym rowerze nie są najlepszej jakości. Tak wiec jestem w trakcie rozmów ze sprzedawcą które będą polegać na tym że ja daje tą nową obręcz która przyjdzie od cuba a on w zamian za jakąś tam dopłatą wymieni mi na inną tylko teraz pytanie jaką?

Myślałem że sprawa jest prosta.

No ale niestety tak nie jest.

I teraz do was mam takie pytanie czy do tego cuba można by było włożyć obręcz 29 cali?

Niby czytałem że teoretycznie ona jest taka sama, Ale jak to jest w praktyce?

Chciałbym abyście mi też polecili jakąś pancerną obręcz. Popatrzyłem w necie i wybrałem takie:

Sunringle Equalizer 27

Remerx Master Disc <-(Kiedys miałem obręcz tej firmy ale 26 cali nie do zajechania nie wiem czy tak będzie i w tym przypadku)

Sunrims MTX 29

Sprzedawca w sklepie polecał mi mavica za 260zł ale słyszałem że maviki są dla anorektyków i cena mnie odstraszyła.

Jeszcze jedno moje pytanie. Jeżeli poprosze aby wstawili mi za dopłatą sapimy lub jakieś inne szprychy to po czym poznam że jest to akurat sapim a nie jakis noname?

Jeżeli czegoś nie rozumiecie pytać.

nikt nie potrafi mi odpowiedzieć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...