marcinek1992 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam Jako że mój rower jest na gwarancji bo właśnie obręcz w miejscu łączenia ze szprychami popękała chciałbym sie was podpytać o pare spraw związanymi właśnie z obręczą. Może na początek podam link do mojego roweru: http://www.cube.eu/p...ls/ltd-cls-pro/ Teraz do rzeczy. Jedna osoba powiedziała mi że te obręcze które posiadam w tym rowerze nie są najlepszej jakości. Tak wiec jestem w trakcie rozmów ze sprzedawcą które będą polegać na tym że ja daje tą nową obręcz która przyjdzie od cuba a on w zamian za jakąś tam dopłatą wymieni mi na inną tylko teraz pytanie jaką? Myślałem że sprawa jest prosta. No ale niestety tak nie jest. I teraz do was mam takie pytanie czy do tego cuba można by było włożyć obręcz 29 cali? Niby czytałem że teoretycznie ona jest taka sama, Ale jak to jest w praktyce? Chciałbym abyście mi też polecili jakąś pancerną obręcz. Popatrzyłem w necie i wybrałem takie: Sunringle Equalizer 27 Remerx Master Disc <-(Kiedys miałem obręcz tej firmy ale 26 cali nie do zajechania nie wiem czy tak będzie i w tym przypadku) Sunrims MTX 29 Sprzedawca w sklepie polecał mi mavica za 260zł ale słyszałem że maviki są dla anorektyków i cena mnie odstraszyła. Jeszcze jedno moje pytanie. Jeżeli poprosze aby wstawili mi za dopłatą sapimy lub jakieś inne szprychy to po czym poznam że jest to akurat sapim a nie jakis noname? Jeżeli czegoś nie rozumiecie pytać. nikt nie potrafi mi odpowiedzieć?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.