jaro772 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 · Ukryte przez safian, 19 Października 2012 - spam Ukryte przez safian, 19 Października 2012 - spam Mogę polecić bieliznę termoaktywną firmy STANTEKS, dobrej jakości i w przystępnej cenie http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=16414&us_id=5082782 Odnośnik do komentarza
seebcioo Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 · Ukryte przez safian, 19 Października 2012 - spam Ukryte przez safian, 19 Października 2012 - spam @up jak dla mnie to po prostu reklamujesz swoj sklep: - pierwszy psot - nick dziwnie zbliżony do właściciela sklepu " „MEDER” Jarosław Skorupa " - link prosto do jednego sprzedawcy ale ja się pewnie czepiam . . . Odnośnik do komentarza
Peterp079 Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja dzisiaj po nieudanej przygodzie z BaaBaa Merino zakupiłem Brubeck Thermo i pierwsze wrażenia po spędzeniu w niej kilku h jak najbardziej pozytywne. Grzeje fajnie a równocześnie ciało suche. Zobaczymy jak będzie podczas jazdy wieczorkiem jak będzie chłodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PORSCHE Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja ostatnio jechałem i było mi w bieliźnie 4F przy temperaturze +12 aż gorąco. Bielizna z długim rękawem chyba dobra jak spadnie poniżej +10 stopni. Powyżej trzeba jeździć w potówce. W jakiej wersji bielizny teraz jeździcie krótkiej czy długiej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 termo dł. rękaw + softshell ++ getry termo i póki co nawet do 5 stopni jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikas4 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Nie chcąc zakładać nowego tematu mam pytanko. Mam koszulkę potówkę z takim znaczkiem tylko nie wiem co to za firma. Na pewno jest to jakaś włoska firma która robi bieliznę dla rowerzystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PORSCHE Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 A gdzie metki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikas4 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 To outlet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PORSCHE Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 To skąd wiesz że to firma włoska, a nie chińska robota ? Wzorek bardziej przypomina znaczki w chinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikas4 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Jest to bielizna przywieziona z Włoch i mam jeszcze kilka innych marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekJuve Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pozwólcie że się podepnę pod temat, jest to mój pierwszy zakup bielizny termoaktywnej, znalazłem na stronie grupera bielizne firmy Atomic, niby firma znana, jak myslicie czy warto rozważyć zakup takiej bielizny? http://gruper.pl/x.php/1,29227/Cala-Polska-Gruper-Sp.-z-o.-o.-komplet-damskiej-lub-meskiej-bielizny-termoaktywnej-Atomic.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeKeR Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 A co powiecie na temat bielizny, ale przeznaczonej jako odzież robocza? Np. beta. Taki komplet to koszt ok 100 zl, gramatura 130g. No i znalazłem w jednej firmie komplecik za 45 zł netto w promocji, z gramaturą 170 g. No i tanio można kupić jeszcze w sklepie Jula. Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziek Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pozwólcie że się podepnę pod temat, jest to mój pierwszy zakup bielizny termoaktywnej, znalazłem na stronie grupera bielizne firmy Atomic, niby firma znana, jak myslicie czy warto rozważyć zakup takiej bielizny? Cała Polska: Gruper Sp. z o. o. - komplet damskiej lub męskiej bielizny termoaktywnej Atomic | gruper.pl Może te testy coś pomogą: http://www.team29er.pl/testy/824-a-najwaniejsze-to-czego-nie-wida-na-zewntrztest-porownawczy-popularnych-potowek Ja przez ten tydzień będę sprawdzał komplet Brubeck Dry i Brubeck Merino jakieśtam (jeśli temp spadnie, albo w Dry będzie mi chłodno) - napiszę jak wrażenia Merino komplet jest do kupienia za lekko ponad 200 PLN w promocji (chyba starszy model), a za komplet Dry dałem około 150. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczav Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja dzisiaj po nieudanej przygodzie z BaaBaa Merino zakupiłem Brubeck Thermo i pierwsze wrażenia po spędzeniu w niej kilku h jak najbardziej pozytywne. Grzeje fajnie a równocześnie ciało suche. Zobaczymy jak będzie podczas jazdy wieczorkiem jak będzie chłodniej. Czemu zrezygnowałeś z BaaBaa Merino na rzecz Brubecka? Możesz rozwinąć temat? Stoję przed podobnym wyborem, a nie mam możliwości przymierzenia Merino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Cz używa może ktoś bielizny NORD CAMP? albo polskiego producenta GLAN-DAW? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Czemu zrezygnowałeś z BaaBaa Merino na rzecz Brubecka? Możesz rozwinąć temat? Stoję przed podobnym wyborem, a nie mam możliwości przymierzenia Merino. Nie dogadałem się z BaaBaa pod względem rozmiarowym. XXL było zdecydowanie za obszerne przy długości rękawów tak akurat. XL było ciągle o tyle za duże że nie spełniało by to funkcji odzieży termo a raczej bluzeczki do noszenia nie wiadomo gdzie a rękawy kończyły się ok 10cm nad nadgarstkiem. L-ki już nawet nie mierzyłem bo o ile pewnie by była dobra na ciele o tyle rękaw by się kończył gdzie? Pod łokciem? Dlatego wybrałem Brubeck gdzie zarówno rozmiar XL jak i L jest dobry. Wybrałem L bo lubię mieć bieliznę termo bardziej opiętą niż mniej a rękaw kończy mi się tuż nad nadgarstkiem więc akceptowalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbaa Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Właśnie stoję przed wyborem BaaBaa Merino albo Brubeck Soft Merino/Extreme Merino. Jako że posiadam Brubeck Thermo bardziej mi ta marka odpowiada ze względu że już wiem jaki rozmiar będzie mi odpowiadał. Komplet Thermo mam L ale od zimy sporo kg mi ubyło więc kupię rozmiar M. Brubeck Soft Merino a Extreme Merino jest różnica w grubości tych koszulek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Cz używa może ktoś bielizny NORD CAMP? albo polskiego producenta GLAN-DAW? Dzięki ja kupiłem Glan-Daw. komplet kalesony plus długi rękaw high-term active. na razie testowalem tylko koszulkę. przy 0C z samym softem pełen komfort. tylko uwaga do rozmiaru XL jest na styk na mnie, a mam 181cm i 78kg. wykonanie luksus, szwy dokładne, płaskie. mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudusiek Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ja na górę mam Under Armour Golf Mock a na to bluza UA ColdGear Fitted i jestem bardzo zadowolona. Dobrze się sprawdza w tempie: o jezu znowu zaspałam:) Na dół mam brubeck extreme merino i jest super: ciepło i wygodnie tylko tak się zastanawiam czy one muszą być super dopasowane tzn ciasne i przylegające. Moje takie nie są jak np jakies legginsy sa przyległe ale nie opięte. Czy ktoś tez tak ma poniewaz nie wiem czy to ułożenie wynika ze składu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipcu22 Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Podłącze się pod temat, chce zakupić komplet odzieży termoaktywnej i stoję przed wyborem: Spaio Thermo http://www.sklep-presto.pl/product-pol-32741-Bielizna-termoaktywna-meska-komplet-Thermo-W03-Spaio-2013.html?utm_source=sociomantic&utm_medium=baner&utm_campaign=RTB lub Brubeck Thermo http://www.sklep-presto.pl/product-pol-19037-Bielizna-termoaktywna-meska-komplet-Vinn-Brad-Thermo-Brubeck.html Która lepiej sprawuje się w zimne dni i nadaje się pod ciuchy rowerowe? W której dłużę są nogawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Posiadam koszulki rowerowe tej firmy i są super, jak za cenie 30 złotych, jeżeli bielizna jest tak samo dobra myślę, że warto Bielizna Bezszwowa Męska Cleed Martes - Internetowy Sklep Sportowy Martes Sport ostatnio w realu był komplet za niecałe 90 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Co myślicie o tych zestawach? http://gruper.pl/x.php/1,29168/Cala-Polska-Sportowezakupy.pl-komplet-bielizny-termoaktywnej-Termotech-marki-Nordcamp.html http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-993BBB03-44CD10C1/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31751&ERR=noservice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgon Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Od początku września używam koszulki Gatty Gat T-shirt L Bike Men i bardzo sobie chwalę - zero potu na skórze, wszystko wyrzuca na zewnątrz. Produkt z tego samego miasta co Brubeck (Zduńska Wola). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A może ktoś mógłby polecić jakąś koszulkę termoaktywną na zimę ze stójką chroniącą szyję? Znalazłem kilka modeli ale wszystkie sporo ponad 150zł, jednak uważam, że to zdecydowanie za dużo...lepiej byłoby kupić jakąś maskę, czy coś w tym stylu... No ale może jednak coś jest, czego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A może ktoś mógłby polecić jakąś koszulkę termoaktywną na zimę ze stójką chroniącą szyję?... Craft Zero Wywijany golf zapinany na zamek błyskawiczny. -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.