Turina Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam, pochodzę z Wronek, szukam chętnych na wspólne śmiganie w okolicy, mam 19 lat, dopiero zaczynam przygodę z szosą
JeruTheDamaja Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Z tego co widzę, to we Wronkach jest kilku szosowców. Ja czasami przelatuję przez Chojno jadąc w puszczę na Miały. Tylko, że ja jeżdżę po lesie
Turina Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Napisano 15 Sierpnia 2012 No ja też kilku widziałem, ale jakoś tak głupio zagadać, bo każdy w trasie, każdemu się spieszy...
pawel123t Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Ja latam po tych okolicach, ale niestety lasami ;x Jakbyś się przypadkiem przesiadł na mtb to zapraszam
Jareczek Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Lasy i szosa na góralu. Śmigam tylko w weekendy (ostatnio rzadko niestety). Możemy się kiedyś umówić na jazdę. Zwyczajowa pętla szosowa - Wronki, Jasionna, Rzecin, Chojno, Bucharzewo, Sieraków, Chrzypsko Wielkie, Wróblewo, Wronki - wychodzi jakieś 70-75 km.
JeruTheDamaja Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Jestem ZA Trzeba się umówić na jakąś wyprawę Jedzie ktoś na zawody w sobotę do Nadolnika?
Jareczek Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 W tym tygodniu niestety odpadam. Praca + obowiązki rodzinne Najwcześniej mogę za tydzień w niedzielę. Zawody też odpadają. Poza tym ja teraz turysta jestem, maratony i inne skończyły się kilka lat temu... Chociaż poniszczyłbym się znów na Bike Challenge Może za jakiś czas. Jak ktoś będzie chętny na jazdę - śmiało pisać na PW
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.