macca Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam serdecznie. Panowie proszę o radę ,jaką koszulkę wybrać na lato(chłodniejsze dni) z długim rękawem. Jestem zdecydowany na rogelli,nie chcę wydawać za dużo kasy. Spokojna jazda rowerem trekkingowym.Który z materiałów byłby lepszy waszym zdaniem, dynacool czy może airlite+ ? Waham się między koszulkami rogelli, rimini (dynacool),lub carpi (airlite+).I jeszcze jedno pytanie.Posiadam bluzę rogelli padua w rozmiarz xxl,na necie jest koszulka remini (kolor-czarny-biały-atracynt) również w rozmiarze xxl (jest na alledrogo,tylko w jednym rozmiarze) .Czy rozmiarówka między ciuchami rogelli tego samego rozmiaru się różni? Może orientuje się ktoś gdzie można zamówić w necie rogelli remini w kolorze - kolor-czarny-biały-atracynt ? z możliwością wymiany powiedzmy na rozmiar mniejszy .Szukałem praktycznie wszędzie i tej kolorystyki brak. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macca Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam. Panowie poratuje ktoś radą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.