Skocz do zawartości

[bagażnik przedni] Do sakw Crosso Classic

kotdog

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właśnie stałem się posiadaczem sakw Crosso Classic (małych) i mam zamiar przymocować je do roweru, szukam zatem bagażnika do nich. Oczywiście najlepszą opcją byłby bagażnik Crosso, jednak nigdzie nie można go dostać. Alternatywy, które znalazłem to:

Expedice Sport Arsenal, ale podobno do niego trzeba mieć jakąś przejściówkę do sakw Crosso;

oraz Zefal Lowrider, który recenzję znalazłem w języku niemieckim, i doszedłem do tego, że nie jest to najtrwalsza konstrukcja.

Co sądzicie? Ktoś posiada sakwy Crosso i jeden z bagażników i podzieli się doświadczeniami? Czy są jeszcze jakieś inne modele dostępne u nas?

(mój widelec)

Napisano

Dzięki, widziałem to, ale jest to bagażnik do widelców o średnicy do 25mm, a mój się do takich nie zalicza (na oko, jeszcze jutro zrobię pomiar żeby się upewnić).

Napisano

Dzięki, widziałem to, ale jest to bagażnik do widelców o średnicy do 25mm, a mój się do takich nie zalicza (na oko, jeszcze jutro zrobię pomiar żeby się upewnić).

Osobiście używam bagażnika sport arsenal i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dużo moich znajomych używa innych bagażników i ten jest najsztywniejszy. Nie mam żadnych przejściówek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...