ElectroShock Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam! Po zmianie tylniej piasty z mojego wysłużonego Deore na maszynówkę Novateca musiałem zmienic tarczę z centerlocka na taką na śruby. W serwisie zamontowali mi taką jak w tytule i chciałbym poznac na temat niej opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Accent produkuje trzy modele tarcz hamulowych: Blade, Blade Titanium i Freezer. Więc o której mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 13 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Skoro już masz zamontowaną to wsiadaj na rower i ciesz się jazda, nie zawracaj sobie głowy opiniami tylko wyrób własną. Jak coś się będzie działo to dopiero będziesz się martwił. Accent'y to dobre tarcze i to powinno Ci wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElectroShock Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jest to Blade Titanium Maniak, nie przetestuję, bo jestem chory . Poza tym chodzi mi głównie o siłę hamowania w porównaniu do innych modeli, jak na przykład coś z shimano (Deore XT), bo kiedyś miałem accenty i musiałem się ich pozbyc z powodu zbyt słabego hamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.