Gość to_ja_razjeszcze Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Mam prośbe do Was posiadaczy Evo (mniejsza z tym czy 06 czy 05,04 Możecie sprawdzić ile macie miejsca między tą górną "przykrywką" sterów (zaznaczony owal na czerwono) a rurą widelca? Ja mam teraz jakieś 3-4 mm przerwy, ale mam też na niej czarne ślady, pewno od tej "góry" ze steru. Jesli te slady sa od tego, tzn. że mam niżej rure widelnca niż przed moim grzebaniem choć luzów nie widze .... Możecie sprawdzić czy te rure macie wyzej, czyli 1-2 mm od taj nakretki, czy też tak jak ja, kilka mm niżej. Szkoda , że nie zapamiętałem dokładnie stanu poczatkowego Aha, kręcą się Wam te elementy plastikowe: - tuż pod rurą przednią ramy (sterowa/czołowa), czyli na stuku amor a rura (taka plastikowa podkładka czarna jest), mi się ona obraca. Może powinienem bardziej to docisnąć, choć nie bardzo już daje rade. - i czy kręci wam się ten plastik na górze tej rury przedniej/sterowej (rura ramy- ten plastik, to chodzi o ten uniesiony z fotki wyżej po prawej stronie). Mi to się nie kręci znowuż, a mam wrażenie, że "przed" grzebaniem mi się troszkę kreciła. ... Zawsze zapominam zapamiętac, jaki był stan początkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.