wojtaszek Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisano 12 Sierpnia 2012 Szukam kół do złóżenie roweru. Jednak na kołach się nie znam. Najlepiej w całości z oponami semi-slick i piastami. Pomożecie?
99tomcat Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Szukam kół do złóżenie roweru. Jednak na kołach się nie znam. Najlepiej w całości z oponami semi-slick i piastami. Pomożecie? chcesz za 100zł kupić 2 koła do tegoz oponami? Takie cuda tylko markecie- niestety będą z chojeńskiej plasteliny. Jeśli te koła mają przetrwać bezawaryjnie kilka lat bez centry co 2 tygodnie dozbierał bym do tych 200-250zł przynajmniej. Jeśli chcesz składać rower z części tej klasy w stylu koła za 200zł to szukaj używek na allegro albo jedz do marketu i kup w całości- wyjdzie na to samo a oszczędzisz na wysyłkach, będzie też gwarancja na rozliczne awarie
cebul08 Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Mogę Ci sprzedać to co potrzebujesz za 100 zł + koszt przesyłki (20 zł). Komplet kół pod wolnobieg i hamulce obręczowe, opony 1,5 calowe. Wszystko używane, ale w dobrym stanie. Dorzucić mogę 7-rzędowy wolnobieg. Pisz PW gdybyś był zainteresowany.
wojtaszek Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Napisano 13 Sierpnia 2012 Znaczy miało być po 100 zł sztuka. To mają być koła pod kasetę, najlepiej 9 rzędową. Zastanawiam się właśnie ile na nie przeznaczyć. Jeśli uważasz, że to za mało, to zaproponuj jakieś lepsze, droższe
99tomcat Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Łe no przy 100zł sztuka to już coś można wybrać przyzwoitego w miarę Coś w ten deseń powinno starczyć na długo. KOŁA MTB MASZYNY 32 SZPR. VB NOVATEC MACH 1 FRANCE (2529398484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak rozumiem koła nasz 26" i pod vki? Te z linku nie są może mega wylajtowane ale wydają się być na solidnych częściach. Trochę się zakręciłem maja być 28" ? Jeśli tak to może te ? : http://allegro.pl/szybkie-kola-28-maszyny-36szpr-vb-novatec-kands-sa-i2529398483.html
cebul08 Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Wybacz 99tomcat, ale obydwa proponowane przez Ciebie zestawy są lekko podejrzane. Sprzedający pisze, że koła zbudowane są z nierdzewnych szprych Sapima, a ze zdjęć wynika coś zupełnie innego.
99tomcat Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Wybacz 99tomcat, ale obydwa proponowane przez Ciebie zestawy są lekko podejrzane. Sprzedający pisze, że koła zbudowane są z nierdzewnych szprych Sapima, a ze zdjęć wynika coś zupełnie innego. Mam od tego gościa amor i koła. Fakt jeszcze nie montowane. Nie bardzo wiem co w nich podejrzanego. Może jestem laikiem ale marki szprych po fotce nie rozpoznaję
cebul08 Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 http://www.aukcjoner...274428-.html#I3 - tak swoje szprychy znakuje Sapim. W niektórych starszych jest tylko "SAP". Te z aukcji na pewno nie pochodzą od belgijskiego producenta, wiec albo sprzedający nie wie co sprzedaje, albo wciska kit.
99tomcat Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 http://www.aukcjoner...274428-.html#I3 - tak swoje szprychy znakuje Sapim. W niektórych starszych jest tylko "SAP". Te z aukcji na pewno nie pochodzą od belgijskiego producenta, wiec albo sprzedający nie wie co sprzedaje, albo wciska kit. Na obu zestawach na główkach szprych jest s. Moim zdaniem to sapimy mimo wszystko
cebul08 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 "S" na główce szprychy to, z tego co mi wiadomo, symbol ACI Alpina. Firma chyba się podzieliła, a szprychy robi obecnie Alpina ("A" na główce). Na Twoim miejscu zastanowiłbym się, czy nie zostałeś oszukany i zamiast markowych szprych nie dostałeś jakiegoś pomalowanego gówna, ale pewnie sam wiesz najlepiej... Sapim produkuje konkretne modele szprych, np.: Zink, Leader, Race, Laser. Dlaczego sprzedający nie podaje jaki to model jest w oferowanych zestawach? A może masz Lasery tylko o tym nie wiesz?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.