Skocz do zawartości

[koła] do crossa ~100 zł

wojtaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam kół do złóżenie roweru. Jednak na kołach się nie znam. Najlepiej w całości z oponami semi-slick i piastami. Pomożecie?

chcesz za 100zł kupić 2 koła do tegoz oponami?

Takie cuda tylko markecie- niestety będą z chojeńskiej plasteliny.

Jeśli te koła mają przetrwać bezawaryjnie kilka lat bez centry co 2 tygodnie dozbierał bym do tych 200-250zł przynajmniej.

Jeśli chcesz składać rower z części tej klasy w stylu koła za 200zł to szukaj używek na allegro albo jedz do marketu i kup w całości- wyjdzie na to samo a oszczędzisz na wysyłkach, będzie też gwarancja na rozliczne awarie ;)

Napisano

Mogę Ci sprzedać to co potrzebujesz za 100 zł + koszt przesyłki (20 zł). Komplet kół pod wolnobieg i hamulce obręczowe, opony 1,5 calowe. Wszystko używane, ale w dobrym stanie. Dorzucić mogę 7-rzędowy wolnobieg. Pisz PW gdybyś był zainteresowany.

Napisano

Znaczy miało być po 100 zł sztuka. To mają być koła pod kasetę, najlepiej 9 rzędową.

Zastanawiam się właśnie ile na nie przeznaczyć. Jeśli uważasz, że to za mało, to zaproponuj jakieś lepsze, droższe :)

Napisano

Łe no przy 100zł sztuka to już coś można wybrać przyzwoitego w miarę ;)

Coś w ten deseń powinno starczyć na długo.

KOŁA MTB MASZYNY 32 SZPR. VB NOVATEC MACH 1 FRANCE (2529398484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak rozumiem koła nasz 26" i pod vki?

Te z linku nie są może mega wylajtowane ale wydają się być na solidnych częściach.

Trochę się zakręciłem maja być 28" ?

Jeśli tak to może te ? :

http://allegro.pl/szybkie-kola-28-maszyny-36szpr-vb-novatec-kands-sa-i2529398483.html

Napisano

Wybacz 99tomcat, ale obydwa proponowane przez Ciebie zestawy są lekko podejrzane. Sprzedający pisze, że koła zbudowane są z nierdzewnych szprych Sapima, a ze zdjęć wynika coś zupełnie innego.

Napisano

Wybacz 99tomcat, ale obydwa proponowane przez Ciebie zestawy są lekko podejrzane. Sprzedający pisze, że koła zbudowane są z nierdzewnych szprych Sapima, a ze zdjęć wynika coś zupełnie innego.

Mam od tego gościa amor i koła. Fakt jeszcze nie montowane. Nie bardzo wiem co w nich podejrzanego.

Może jestem laikiem ale marki szprych po fotce nie rozpoznaję ;)

Napisano

"S" na główce szprychy to, z tego co mi wiadomo, symbol ACI Alpina. Firma chyba się podzieliła, a szprychy robi obecnie Alpina ("A" na główce). Na Twoim miejscu zastanowiłbym się, czy nie zostałeś oszukany i zamiast markowych szprych nie dostałeś jakiegoś pomalowanego gówna, ale pewnie sam wiesz najlepiej...

Sapim produkuje konkretne modele szprych, np.: Zink, Leader, Race, Laser. Dlaczego sprzedający nie podaje jaki to model jest w oferowanych zestawach?

A może masz Lasery tylko o tym nie wiesz? :teehee:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...