karwalus Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Rowerek skradziono 9.8.2012 spod Galerii. Kolor czarny z niebieskimi elementami. Czerwona rysa po małym zdarzeniu. Nr ramy: C1D11860. Mój tel: 601250394 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Często bywam przy galerii na siłowni w centralu, Często jeździłeś swoim levelem? Jednego człowieka widziałem dosyć często z nim po drodze. Ale wracając do tematu na Piłsudskiego kradną rowery na potęgę. Spod siłowni Zaj@%@%@li parę rowerów. Tylko tym @%*@(!!$!Łapy przy dupach urywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwalus Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Często bywam przy galerii na siłowni w centralu, Często jeździłeś swoim levelem? Jednego człowieka widziałem dosyć często z nim po drodze. Ale wracając do tematu na Piłsudskiego kradną rowery na potęgę. Spod siłowni Zaj@%@%@li parę rowerów. Tylko tym @%*@(!!$!Łapy przy dupach urywać. Tamtędy jeździłem rzeczywiście bardzo często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi