vwothyn Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam. Wrzucam słitfocie swojego niedawno zakupionego sprzętu, z którego jestem bardzo zadowolony. "Nówka nieśmigana" prosto ze sklepu: A tutaj już zdjęcia tuż po "powrocie z pracy" (i jeszcze przed kąpielą :-). Jak będę miał okazję to dorzuce jeszcze coś w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisz coś więcej o nim, bo prezentuje się ładnie, ale bez błotników ... Deszczu, czy błota się boisz ? Weź to ściągnij, bo go tylko szpecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwothyn Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Z ważniejszych rzeczy to amortyzator: Manitou Minute Expert napęd: Deore XT przód i tył manetki: Deore hamulce: Hayes Dyno Sport tarcze 160 pedały: Crank Brothers Candy X obręcze: Sun Inferno 23 opony: Kenda Karma 2.0 piasty, kierownica, mostek, sztyca i siodełko: C4 Re2-0 (cokolwiek to jest, nie mam pojecia, ale koła lekkie a siodełko bardzo wygodne). rogi: Accent Greyfish Black licznik: Sigma BC1609 oświetlenie: CatEye HL-EL 135 i TL-LD170 Rower w stanie jak na pierwszym zdjęciu ważył 10,6kg. Obecnej wagi nie znam, bo nie mam gdzie zważyć. Błotników nie ściągnę, bo nie przepadam za błotem w zębach. Wiem że nieco psują wygląda roweru, ale nie jeżdżę na pokaz tylko dla własnej przyjemności. Sciągam tylko jak jest sucho i jadę na asfalt, bo ten przedni stawia dodatkowy opór przy większych prędkościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Co kto lubi ; specyfikacji oczywiście negować nie będę, kwestia indywidualna Większość z nas dla przyjemności jeździ, ale błotniki naprawdę psuja urok tego roweru, jednakże co kto lubi i jak to widzi. Błoto nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwothyn Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Błoto nie boli Ale zgrzyta :-) I ciuchy się szybciej niszczą. Co do specyfikacji to zapomniałem o korbach: Truvativ Firex kasecie: Sram 28T (nie za dobrze się dogaduje z tylną przerzutką, przynajmniej tak mi w serwisie powiedzieli, bo napęd czasami się "przywiesza" albo przeskakuje o dwa biegi. Próby regulacji trochę pomogły, ale ideał to jeszcze nie jest i rada jaką otrzymałem, to zmienić kasetę na XT). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkryniu98 Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwothyn Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jaka cena? Mniej więcej 3200-3300PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwothyn Napisano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dorzucam obiecane fotki z terenu. Tym razem bez szpecących błotników, bo było względnie sucho (co mi nie przeszkodziło zaliczyć spektakularnej gleby z plaśnięciem w jedną z nielicznych, ale sporą błotną kałużę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
vwothyn
Witam.
Wrzucam słitfocie swojego niedawno zakupionego sprzętu, z którego jestem bardzo zadowolony.
"Nówka nieśmigana" prosto ze sklepu:
A tutaj już zdjęcia tuż po "powrocie z pracy" (i jeszcze przed kąpielą :-).
Jak będę miał okazję to dorzuce jeszcze coś w terenie.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.