Przema8 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam chcę kupić rower z firmy romet ale jakoś nie mogę znaleźć sklepu gdzie mogę kupić taki rower województwo lubelskie byłem ostatnio w lublinie w go sport i tam nie ma pochodzę z dęblina byłem w rykach(miasto powiatowe) też nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsterkowicz Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Jaki dokładnie model? I czemu akurat Romet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przema8 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Jaki dokładnie model? I czemu akurat Romet? model Romet Rambler 6.0 rocznik 2012bo jest tańszy a ja nie mam za dużego budrzetu i ma dobry osprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsterkowicz Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wprawdzie nie mają oficjalnej siedziby w woj. lubelskim, ale prowadzą sprzedaż wysyłkową, a tam znajdziesz ten model, który Cię interesuje www.sklep.romet.pl/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.