Skocz do zawartości

[torba rowerowa] jaka na Romet Wigry

Robak88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam problem w dopasowaiu torby to kultowego roweru Wigry, model 3. Otóż rower jest w bardzo dobrym stanie i mama bardzo często śmiga nim do sklepu. Problem w tym, że obwiesza się potem "rumuśnimi" torbami. Rodzina liczna, więc trochę tego jest. Planuję dla niej kupić torbę, gdzie takowe zakupy mogła by umieszczać. Rower posiada tylny bagażnik i tam chciałbym ulokować torbę, ale nie mam pojęcia, czy obecne modele będą pasować do tak starego roweru. Wydaje mi się, że Wigry jest bardzo wąskie, ale może okazać się to tylko moim złudzeniem. W google udało mi się zanleźć, że są także jakieś kosze.

Czy ktoś wyposażał Wigry w jakieś torby, czy kosze? Dodam, że musi to być torba sporych rozmiarów, bo zakupów jest sporo i odpada kosz na kierownicę, bo ta jest dość słaba i już kiedyś przeworząć torby się rozleciała.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

W swoim wigraku dałem na bagażnik zwykły druciany koszyk za 20zł. Plecak sie w nim mieści na luzie.

można pójśc na łątwizen i dać taki koszyk prosty drewniany jak rolnicy mają na jabłka

na wigrusa chyba nic wiekszego nie ma sensu ładować bo jest po prostu za mały, kierownica odpada.

najlepie kupić rower na kołach 28 tam mozna dawac z przodu, z tyłu itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...