kaapeo Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Podpatrzyłem jak jeden z forumowiczów zrobił i szukam czegoś podobnego lub innego rozwiązania, na zdjęciu poniżej widać jak w miejsce gdzie ma iść pancerz jest wsadzony kawałek plastiku i tam dopiero włożony pancerz. Lub ktoś może inny sposób żeby nie zamawiać takiej pierdółki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Zipami z boku ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrik Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ja na przewody hamulcowe nałożyłem kawałki przeżroczystego wężyka akwarystycznego w miejsca gdzie ocierały o ramę. Koszt żaden, bo 20cm wężyka dostałem za darmo w zoosklepie. Zakładałem to przy skracaniu przewodów więc nie było problemów, gorzej jak już masz wszystko złożone bo wtedy trzeba będzie wężyk przecinać i dopiero zakładać na przewód ale może on spadać albo się przesuwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.