MrWojciu Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 Jak wyżej czy opłaca się kupić ten zestaw? http://allegro.pl/komplet-na-rower-prof-latarka-zoom-x-re-500lm-q5-i2525474636.html ta latarka na przód da radę? Bo tyl to tam nic. Z góry dziękuję
PoleK Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 taniej masz w sasiednim temacie na ostatniej stronie:)
MrWojciu Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Napisano 11 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/latarka-zoom-aku-ladowarka-aaa-cree-q5-240lm-15-i2490321496.html o to chodzi? Tylko tutaj mamy 240lm a w mojej ofercie rzekomo 500, to jak?
Romero Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 Ani jedna, ani druga nie ma nawet 150 lumenów Mają może koło stu Aukcje chińskich latarek są tylko pięknie opisane... Chociaż za taką cenę to i tak je warto kupić
PoleK Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 bez przesady 150 moga miec, wystarczy prad rzedu 600mA zeby to osiągnąć przy jakimś niskim Binie. i ta z 3 posta jest pewna bo fotka diody mowi ze to ogyrinal, ta z 1 linka... moze miec oryginal xr-e moze miec kupe ktora da polowe tego co prawdziwa sprzedawcy na allegro to cwaniaki/glaby
MrWojciu Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Napisano 12 Sierpnia 2012 bez przesady 150 moga miec, wystarczy prad rzedu 600mA zeby to osiągnąć przy jakimś niskim Binie. i ta z 3 posta jest pewna bo fotka diody mowi ze to ogyrinal, ta z 1 linka... moze miec oryginal xr-e moze miec kupe ktora da polowe tego co prawdziwa sprzedawcy na allegro to cwaniaki/glaby Dziękuję bardzo za pomoc w poniedziałek ją sobie zamówię
MrWojciu Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Napisano 14 Sierpnia 2012 LATARKA ZOOM AKU ŁADOWARKA AAA CREE Q5 240Lm -15% (2490321496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zamówiłem to oświetlenie w niedzielę i dziś rano już dostałem je do ręki i mogę co nieco o nim napisać. Latareczka bardzo solidna aluminowa uszczelniona nic nie wleci światło bardzo mocne świetnie oświetla drogę i to chyba jedyny plus tego zestawu. Tylna lampeczka spoko 7 zakresów pracy jednak jej mocowanie jest okropne... dobrze że przy zakupie roweru miałem gratisowo odblask to z dwóch mocowań skombinowałem jeden i jakoś to wygląda. Mocowanie latareczki jest trochę kiepskie ponieważ gdy ktoś posiada grubą kierownicę to ciężko bardzo to zamontować na środku i trzeba mocować na prawej lub lewej stronie. Zestaw ogólnie ok jak na swoją cenę gdyż dostajemy akumlatorek ładowarkę i bardzo solidną latarkę. Tylnia lampka to jakiś badziew tylko po to żeby przyciągnąć klienta ale na pewno spełni swoją rolę, nikt nam w dupke nie powinien wjechać Pozdrawiam Wojciech.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.