Skocz do zawartości

[oświetlenie] Opinia : "czy warto to kupić? "

MrWojciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ani jedna, ani druga nie ma nawet 150 lumenów :) Mają może koło stu :) Aukcje chińskich latarek są tylko pięknie opisane... Chociaż za taką cenę to i tak je warto kupić :)

Napisano

bez przesady 150 moga miec, wystarczy prad rzedu 600mA zeby to osiągnąć przy jakimś niskim Binie.

i ta z 3 posta jest pewna bo fotka diody mowi ze to ogyrinal, ta z 1 linka... moze miec oryginal xr-e moze miec kupe ktora da polowe tego co prawdziwa sprzedawcy na allegro to cwaniaki/glaby ;)

Napisano

bez przesady 150 moga miec, wystarczy prad rzedu 600mA zeby to osiągnąć przy jakimś niskim Binie.

i ta z 3 posta jest pewna bo fotka diody mowi ze to ogyrinal, ta z 1 linka... moze miec oryginal xr-e moze miec kupe ktora da polowe tego co prawdziwa sprzedawcy na allegro to cwaniaki/glaby ;)

Dziękuję bardzo za pomoc :) w poniedziałek ją sobie zamówię :)

Napisano
LATARKA ZOOM AKU ŁADOWARKA AAA CREE Q5 240Lm -15% (2490321496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zamówiłem to oświetlenie w niedzielę i dziś rano już dostałem je do ręki i mogę co nieco o nim napisać. Latareczka bardzo solidna aluminowa uszczelniona nic nie wleci światło bardzo mocne świetnie oświetla drogę i to chyba jedyny plus tego zestawu. Tylna lampeczka spoko 7 zakresów pracy jednak jej mocowanie jest okropne... dobrze że przy zakupie roweru miałem gratisowo odblask to z dwóch mocowań skombinowałem jeden i jakoś to wygląda. Mocowanie latareczki jest trochę kiepskie ponieważ gdy ktoś posiada grubą kierownicę to ciężko bardzo to zamontować na środku i trzeba mocować na prawej lub lewej stronie. Zestaw ogólnie ok jak na swoją cenę gdyż dostajemy akumlatorek ładowarkę i bardzo solidną latarkę. Tylnia lampka to jakiś badziew tylko po to żeby przyciągnąć klienta ale na pewno spełni swoją rolę, nikt nam w dupke nie powinien wjechać :D Pozdrawiam Wojciech.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...