Grzechocho Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Witam, szukałem na wielu stronach, w tym oficjalnej marzocchi i nie umiem znaleźć: jakie jest dopuszczalne cisnienie które moge tam napompować. Ogladałem wiele tabelek, ale niestety niewiele z tego rozumiem. Nie mam pojęcia jakie mam aktualnie, lecz jest zdecydowanie za miekki i mogę go praktycznie dobic przy mocniejszym oparciu się na widelcu. Dodam, że moja waga to ok 80kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechocho Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 odświeżam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolinii Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Olej tabelki i pompuj tyle ile potrzebujesz. Każdy normalny wideł, czy damper zniesie bez problemu 250 psi, a pod 80 kg trzeba znacznie mniej. W tym DJ masz bodajże sprężynę stalową + asystę, dobrze mówię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechocho Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Właśnie nic o nim nie wiem przez to się pytam. Jedynie wiem że w prawej goleni jest spreżyna a w lewej chyba tylko powietrze. Poprawka, dopytałem kolegi: amortyzator jest powietrzny, jedna goleń tłumik druga goleń sprężyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolinii Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Właśnie nic o nim nie wiem przez to się pytam. Jedynie wiem że w prawej goleni jest spreżyna a w lewej chyba tylko powietrze. Poprawka, dopytałem kolegi: amortyzator jest powietrzny, jedna goleń tłumik druga goleń sprężyna Za kilka dni przyjdzie do mnie świeżo kupiony z1 drop off eta 04, to podpowiem coś odnośnie ciśnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.