szustkiewicz Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam mam zamiar kupić jakieś zabezpieczenie do roweru jakie polecacie do 100 zł ?? co myślicie o tym czymś ? : http://allegro.pl/zabezpieczenie-do-roweru-linka-z-alarmem-2000x20mm-i2525062774.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Wielka tandeta i drożyzna, nie kupuj tego bo to przetną w 3 sekundy i alarm nie pomoże. Podobną linkę można kupić za 15zł. Może jakiś u-lock lub łańcuch jeśli zostawiasz rower w publicznych miejscach. ALLEGRO, ALLEGRO, ALLEGRO Mam ostatniego u-locka jest bardzo masywny. Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez paweloko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szustkiewicz Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Wielka tandeta i drożyzna, nie kupuj tego bo to przetną w 3 sekundy i alarm nie pomoże. Podobną linkę można kupić za 15zł. Wiem właśnie dlatego liczyłem na opinie żeby potwierdzić mnie w przekonaniu. A jakieś zabezpieczenie polecasz ? czy lepiej kupić 5 zabezpieczeń po 15 zł i poprzypinać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Nie ma sensu, złodziej poradzi sobie z takim czymś w dosłownie chwilę a ty masz tylko robotę. Lepiej zainwestować w dobrego U-Locka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi