Przema8 Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Mam takie pytanie ostatnio nie miałem czasu gdzie kolwiek pojechać pojechał dziś się przejechać 7km asfaltem i na kole z tyłu jak by opona podskakiwała i rower trochę skręcał w lewo co się stało rower ma 2 amorty a ja pierwszy raz mam z tylnim amortozatorem rower czy to od amorta czy się coś poluzowało
jakubj01 Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 koło może mieć bicie gór-dół lub prawo-lewo krzywo zamocowane koło krzywy tylny trójkąt
rkopec16 Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 a masz makrokesza? jak tak to właśnie się rozpada
Asce Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisano 12 Sierpnia 2012 W przypadku regularnego bicia sprawdzałem centrę lub ułożenie opony w obręczy (szczególnie przy zakładaniu opon). Może jakieś luzy w piaście? Sam powinieneś najlepiej to obadać we własnych ryncach. Aj i jeszcze może podskakuje Tobie rower od kręcenia pedałami? ^^
farmer Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Mogło ci jeszcze rozwalić oponkę i zrobiła się bulwa na której właśnie podskakujesz. Podnieś rower zakręć kołem w powietrzu i zobaczysz czy jest krzywo...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.