JS9 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Siema, jest to mój 1 post więc prosze o wyrozumialość ^^ Pół roku temu, kupiłem rower Centurion Backfire 400, rower sprawuje sie bdb. jedynie w prawym pedale coś pstryka (nie polecam tych pedałów) Rozmiar: 46 cm Rama: Centurion Backfire 400 Kolor: Biały Widelec: Manitou R7 100 mm 7 stopni regulacji, mieszanka oleju i powietrza Przerzutka przednia Shimano Alivio Przerzutka tylna: Shimano Deore Shadow Manetki: Shimano Alivio 9-s Hamulce: Tektro Draco, 180/160 mm Korba: Shimano Alivio, 44/32/22 Z. Suport: Shimano BB-UN26C13 Łańcuch: Shimano Deore Piasty: Shimano M475, 32 L. Dętki: FOSS Obręcze: Alex DP-17, 32 L. Wolnobieg: Shimano CSHG50-9, 11-34 Z. Szprychy: Stainless 2.0 mm Opony: Continental Race King 2.2 Supersonic Black Chilli Kierownica: Procraft Riser OS, 25 / 600 mm Mostek kierownicy: Procraft AL OS 17° Stery: FSA No.10P Sztyca podsiodłowa: Procraft SP-368, Ø 27.2 mm Siodło: Centurion Sport Pedaly: Dartmoor Downtown (do wymiany) Waga 12,5kg Cena: 2,699zł - - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Centurion to w zasadzie tylko MTB, produkują solidny sprzęt. Podoba mi się jego wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Bardzo fajnie zgrany kolorystycznie, jeszcze białe obręcze i było by miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Centurion to w zasadzie tylko MTB, produkują solidny sprzęt Nie tylko: http://www.centurion.de/de_de/cms/43/cross_und_trekking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wiem wiem michuuu chodzilo mi o ich specjalnosc tak jak np. ghost to tez MTB, tez maja szosy ale glownie MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JS9 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Bardzo fajnie zgrany kolorystycznie, jeszcze białe obręcze i było by miodzio Też chcialem tak zrobic ale białe bardzo by sie brudziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venomiz Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Góralowi bród dodaje uroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Centurion to w zasadzie tylko MTB, Oj nie tylko mtb, swego czasu miałem świetną stalową szosówkę Centuriona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
JS9
Siema, jest to mój 1 post więc prosze o wyrozumialość ^^
Pół roku temu, kupiłem rower Centurion Backfire 400, rower sprawuje sie bdb. jedynie w prawym pedale coś pstryka (nie polecam tych pedałów)
Cena: 2,699zł
- - - - -
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.