Bartek902 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam. Otóż mam następujący problem , po ponad 2 latach użyutkowania hamulców Hayes Stroker ryde wyrobił mi się gwint w śrubie blokującej klocki hamulcowe , gwint całkiem się zerwał i nie można wykręcić śruby normalnym imbusem , muszę wymienić tą śrubkę , tylko martwi mnie dostępność takiego elementu , niby znalazłem w jednym sklepie internetowym ale za taką śrubeczkę życzą sobie 30zł !! Ktoś ma jakiś pomysł na zamiennik ? lub może ma źródło gdzie można takie coś dostać taniej ? Szczerze to już krew mnie zalewa z tymi hamulcami Ryde , najchętniej bym je wymienił ale puki co brak funduszy na coś sensownego. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Poszukaj po serwisach rowerowych miałem podobny problem z tą śrubką ale na szczęście podzwoniłem po serwisach i gościu za 6 zł wymyślił mi podobny zamiennik. Jak chcesz ze sklepu to raczej taniej niż 25 zł nie znajdziesz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek902 Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam. Otóż mam następujący problem , po ponad 2 latach użyutkowania hamulców Hayes Stroker ryde wyrobił mi się gwint w śrubie blokującej klocki hamulcowe , gwint całkiem się zerwał i nie można wykręcić śruby normalnym imbusem , muszę wymienić tą śrubkę , tylko martwi mnie dostępność takiego elementu , niby znalazłem w jednym sklepie internetowym ale za taką śrubeczkę życzą sobie 30zł !! Ktoś ma jakiś pomysł na zamiennik ? lub może ma źródło gdzie można takie coś dostać taniej ? Szczerze to już krew mnie zalewa z tymi hamulcami Ryde , najchętniej bym je wymienił ale puki co brak funduszy na coś sensownego. Proszę o pomoc. http://roweryokey.pl/sruba-blokujaca-klocki-stroker-ryde.html chodzi o taką właśnie śrubkę , może ktoś ma na zbyciu ewentualnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.