Quonirath Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Jako że jestem nowy na forum to w pierwszej kolejności Witam wszystkich :-) Dwa tyodnie temu zakupiłem rower Giant Talon 1 model 2012 i chciałem sobie sprawić do niego liczni i tak zastanawiam się który wybrać czy sigmę 1609sts czy giant axact 13w czy eskperci tego forum polecają ? Dzięki i pozdrawiam
konop90 Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Najpierw powiedz czego oczekujesz od licznika. Czy ma pokazywać temperaturę czasy wycieczek itp, do jakiej kwoty chociaż wnosząc po poście, że kwota jest spora bo interesuje cię bezprzewodowy, jeśli się nie mylę na forum jest gdzieś opis bezprzewodowego jak sam sobie szukałem, możesz poczytać i na pewno rozwieje wiele wątpliwości.
Quonirath Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Napisano 10 Sierpnia 2012 Najpierw powiedz czego oczekujesz od licznika. Czy ma pokazywać temperaturę czasy wycieczek itp, do jakiej kwoty chociaż wnosząc po poście, że kwota jest spora bo interesuje cię bezprzewodowy, jeśli się nie mylę na forum jest gdzieś opis bezprzewodowego jak sam sobie szukałem, możesz poczytać i na pewno rozwieje wiele wątpliwości. Kwota tak do 230 złotych natomiast oczkiwania to generalnie tak jak pisałeś, czas wycieczki, średnia prędkość, temperatura jak będzie to ok jak nie to płaczu nie będzie generalnie żeby było to co mają te dwa wymienione
konop90 Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 Jak dla mnie to sigma jest lepsza ma ten plus że jest podświetlana minus szybciej bateria się zużywa, posiada wbudowaną pamięć co jest wielkim plusem (to dla mnie najważniejsze funkcje na wybór sigmy) i z tego co pisano i sam się interesowałem nie ma problemu z gubieniem sygnału ale poczekaj jak chcesz na odpowiedzi ekspertów, którzy go mają. Na forum jest sporo tematów o sigmie nie wiem jak z tym drugim.
Quonirath Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Napisano 12 Sierpnia 2012 Jak dla mnie to sigma jest lepsza ma ten plus że jest podświetlana Giant też jest podświetlany ale już nie posiada chyba wbudowanej pamięci więc to plus dla Sigmy. Poczekam jeszcze zabaczymy co inni napiszą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.