Skocz do zawartości

[Licznik]Problem z licznikem Trelock FC 510

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z licznikiem trelock fc 510.

Licznik nie chche sie wlaczyc probowalem pokombinowac nic bateria jest nowa i dalej nic.

Nie daje rady go otworzyc.

Bo dluzszym czasie probowania otwierania go zostaly slady po otwieraniu go a nie chce go uszkodzic.

Prosze o pomoc.

Z gory wszystkim dzieki!! :)

Edytowane przez tomcio99

• 5 tygodni później...

Otworzyć pokrywkę baterii ? Musisz mocno przycisnąć dekielek i przekręcić w lewo/prawo ( nie pamiętam ), najlepiej weź szeroki płaski śrubokręt

hehe chodziło mi o wyłączenie tego sprzętu bez wyciągania baterii;) bo na taką metodę to bym sama wpadła;)

ale już wiem że sam się wyłącza po bardzo długim czasie bezczynności...jak dla mnie producent niedopracował tej funkcji

Z tego co wyczytałem w internecie to niestety tą funkcje posiadają liczniki od Fc525 w górę. Miałem 525 i 845 i tam ustawiałem ręcznie. Mogę się mylić poszukaj jeszcze w instrukcji albo ustawieniach licznika.

Czytałam załączoną skromną instrukcje nie ma w niej ani słowa o ustawianiu czasu wyłącznia...hmmm chyba poprostu tego nie ma w opcjach...ale dzięki za pomoc ( jestem troszkę rozczarowana licznikiem ale choć lampeczką uratowali swój honor;) )

jeszcze raz dzięki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...