tomcio99 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam problem z licznikiem trelock fc 510. Licznik nie chche sie wlaczyc probowalem pokombinowac nic bateria jest nowa i dalej nic. Nie daje rady go otworzyc. Bo dluzszym czasie probowania otwierania go zostaly slady po otwieraniu go a nie chce go uszkodzic. Prosze o pomoc. Z gory wszystkim dzieki!! Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez tomcio99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nakacukochamtylkociebie Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 hey mam ten sam problem...i niestety zero rozwiązania...szukałam jakieś instrukcji, czegokolwiek na ten temat i nic może udało ci się już rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Otworzyć pokrywkę baterii ? Musisz mocno przycisnąć dekielek i przekręcić w lewo/prawo ( nie pamiętam ), najlepiej weź szeroki płaski śrubokręt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nakacukochamtylkociebie Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Otworzyć pokrywkę baterii ? Musisz mocno przycisnąć dekielek i przekręcić w lewo/prawo ( nie pamiętam ), najlepiej weź szeroki płaski śrubokręt hehe chodziło mi o wyłączenie tego sprzętu bez wyciągania baterii;) bo na taką metodę to bym sama wpadła;) ale już wiem że sam się wyłącza po bardzo długim czasie bezczynności...jak dla mnie producent niedopracował tej funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Czas po którym licznik ma się wyłączyć ustawiasz w opcjach. Także możesz go ustawić pod siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nakacukochamtylkociebie Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Czas po którym licznik ma się wyłączyć ustawiasz w opcjach. Także możesz go ustawić pod siebie możesz rozwinąć ten temat? gdzie, jak, co? w instrukcji nie ma nic na temat jak wejść w takowe ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Z tego co wyczytałem w internecie to niestety tą funkcje posiadają liczniki od Fc525 w górę. Miałem 525 i 845 i tam ustawiałem ręcznie. Mogę się mylić poszukaj jeszcze w instrukcji albo ustawieniach licznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nakacukochamtylkociebie Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Z tego co wyczytałem w internecie to niestety tą funkcje posiadają liczniki od Fc525 w górę. Miałem 525 i 845 i tam ustawiałem ręcznie. Mogę się mylić poszukaj jeszcze w instrukcji albo ustawieniach licznika. Czytałam załączoną skromną instrukcje nie ma w niej ani słowa o ustawianiu czasu wyłącznia...hmmm chyba poprostu tego nie ma w opcjach...ale dzięki za pomoc ( jestem troszkę rozczarowana licznikiem ale choć lampeczką uratowali swój honor;) ) jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi