Karoll98 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam, mam Krossa level a5 chcialem zamontowac do niego neonki takie jak te: http://allegro.pl/super-mocne-neony-led-neon-rower-motocykl-samochod-i2529033221.html zamowilem je. Teraz mam dla was wielka prosbe Macie jakies moze wideo jak to zamontowac lub jakies foty? bym prosil o wyjasnienie krok po kroku.. Chcialbym 2 neony na jedno kolo Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Kolego nie żebym coś Ci mówił, ale lepiej tego nie montuj... Chcesz mieć rower górski czy może dyskotekę i wiochę na całego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Popieram kolege wyżek kup normalne lampki a nie jakieś kabelki :teehee: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oWsa Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Jeżeli kupiłeś 1 neonka to jedyne miejsce gdzie będzie to jakoś wyglądać to kierownica. Pytasz się jak zamontować najprostszym sposobem będzie zamocoanie na opaski białe lub dla bardziej wyrazistego tuningu czarne. Niewiem czy twoja nieuwaga wynika z podniecenia się tym produktem czy czymś innym ale ten sprzedawca umieścił wszystkie niezbędne informacje jak, co, do czego na swoim koncie więc odpowiedzi szukaj tam. ps. widziałem takie "cudo" zamontowane na rowerze i jak świeci w nocy i powiem ci jedno choinka, wywołuje śmiech ludzi których mija a czasem nawet współczucie dlatego podepnę się pod kolegów wyżej kup normalne oświetlenie na pewno będzie z niego więcej pożytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ja mam lepszy pomysł polakieruj se kierownice farbą fluorescencyjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi