Skocz do zawartości

[ amortyzator przedni ] Jaki 100-120 mm do Yeti 575

Rekomendowane odpowiedzi

Przy budżecie 600zł i niezbyt ekstremalnej jeździe można już też pomyśleć o Epiconie i wyciągnięciu go na 140mm. Szczególnie, że to 20 minut roboty. Tylko jak ze sztywnością... przy 120mm źle nie jest, ale to jednak 2cm extra. A o dolnych goleniach innych niż 9mm nie ma co myśleć z takimi pieniędzmi.

Tak to jest jak się nie pomyśli przed zakupem, przesadził z ramą to niech do niej kupi przynajmniej jakiś pasujący amor, nie musi być super wytrzymały ponieważ nie jeździ ostro, ale wysokość wypadało byd dobrać optymalną ...

Może :

2010 SUNTOUR RAIDON AIR LOD 140MM FEDERGABEL LOCKOUT ALUSCHAFT WEISS HAMMERPREIS | eBay

czyli wyjdzie z 700 zł. więc chyba warto , tylko kurcze co z gwarancją :/

Po pierwsze, unikaj Marzocchi 2008 i 2009, przenieśli się wtedy z produkcją na Tajwan i jakość strasznie spadła. Dopiero modele 2010 są lepsze. Dodatkowo coś mi to zbyt grubymi nićmi jest szyte. Kto bez poważnego powodu typu uszkodzenie po 75km robi serwis tłumika i wymienia uszczelki?

Po pierwsze, unikaj Marzocchi 2008 i 2009, przenieśli się wtedy z produkcją na Tajwan i jakość strasznie spadła. Dopiero modele 2010 są lepsze. Dodatkowo coś mi to zbyt grubymi nićmi jest szyte. Kto bez poważnego powodu typu uszkodzenie po 75km robi serwis tłumika i wymienia uszczelki?

http://allegro.pl/marzocchi-55-ata-120mm-160mm-jak-nowy-bcm-i2567413355.html ten z jakiego roku może być ??

ten rocznik epicona to straszna lipa, nijak to ma się do Z1 czy wspominanych wyżej talasów ;)

jak bym miał 1200 zł. to bym kupił coś lepszego :) mam max 800-850 zł. :/

2010 SUNTOUR RAIDON AIR LOD 140MM FEDERGABEL LOCKOUT ALUSCHAFT WEISS HAMMERPREIS | eBay

coś mi się wydaje że to 140mm w tym raidonie to chyba jakaś pomyłka bo one takie w 2010 r nie były robione. chyba że się mylę

http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/products/Suspension+Fork/2772/RAIDON/SF10-RAIDON+LOD+air.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...