nieborak Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Wie ktoś może gdzie w okolicach Poznania są jakieś giełdy, komisy rowerowe? Jedyny mi znany jest w Główience koło Pobiedzisk ale tam praktycznie sam złom. Podobno też jest coś w Czaczu?
Mod Team michuuu Napisano 9 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 9 Sierpnia 2012 Czacz to sprzęt z wystawek domowych z zachodu(jak wszystko czym tam handlują), raczej nędza.
PoleK Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 giełda w Kaliszu/Ostrowie jest pare osob ktore stoja ze sprzetem wyzszej klasy, testowkami itp.
kemot1974 Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 giełda staroci w,, starej rzeźni,, w każdą niedzielę od rana, jest dużo rowerów - głównie import, ale ostatnio było sporo górali + osprzęt giełda w Kaliszu/Ostrowie jest pare osob ktore stoja ze sprzetem wyzszej klasy, testowkami itp.
nieborak Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Napisano 10 Sierpnia 2012 Szukam raczej czegoś bliżej, maks. 100 km. Na rzeźni byłem ostatnio i było sporo ale raczej z wyższej półki. I właśnie chyba był gość z Kalisza http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=5577865 sądzać po roweruch, które miał ostatnio wystawione.
keramp Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 Między Czerniejewem a Gnieznem jest taka miejscowość co się zwie Mnichowo. Leży tam sporo tanizny. Jak trafisz "po dostawie" to może coś upolujesz W szczycie są dwa punkty. Zdrówka
Kaya Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 Byłam na giełdzie "stara rzeźnia" w poznaniu, jeden sprzedawca miał cudne kolorowe holenderki - używane ale wyglądały jak nowe, chyba miały nowe części. Rowerku nie kupiłam bo już mam, ale udało mi się kupić sporo fajnych akcesoriów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.