BandytaPro Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam, mam nadzieję że nie będę źle odebrany ale mam problem z dostaniem butów które mnie interesują . Buty to Shimano SH-M086 kolor czarny z białymi dodatkami w rozmiarze 46. Wiem że niby prosta sprawa , a jednak. Oczywiście to buty do MTB nie do szosy. Czy ktoś mógłby pomóc w odszukaniu sklepu który ma akurat ten towar . Z góry dziękuję . Od razu odpowiadam - potrafię obsługiwać wyszukwarki interetowe Może jakiś forumowicz na dostęp do źródełka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Znalazłem tylko M087 http://sklep.sportprofit.pl/pl_PL/p/Buty-SPD-Shimano-SH-M087-czarne-roz.-46/2413?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-08&utm_content=2413#nclid=c26a2f48b9c2ee368d210da8f30e0e70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analog82 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Tez mi sie wydaje ze powinienes szukac M087, bo tych poprzednich juz po prostu nie ma na stanie w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Model Shimano SH-M086 jest brzydki. Przód buta wygląda badziewnie taki zaokrąglony. W modelu SH-M087 to poprawili. Sam muszę wymienić ten brzydki model na coś ładniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Wygląd to kwestia gustu. /wytapatalkowane z x8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BandytaPro Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No , myślę że to kwestia gustu. Tak czy inaczej dzięki za pomoc a temat można zamknąć lub usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A na który model się w końcu zdecydowałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.