Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

szersza obręcz sprawia, że opona się bardziej okrągło układa na obręczy. Dzięki temu fajniej rower pokonuje zakręty w pochyle. co więcej, można założyć szerszą oponę. Na taką 18mm to maksimum będą okolice 2.2

• Mod Team
Napisano

na każdą można założyć i 2,4 (sprawdzone hehe) ale szersza obręcz daje większy balon, lepszą trakcje, mniejsze szanse na snejka co znów pozwala jeździć na mniejszym ciśnieniu co polepsza przyczeopnośc ipoprawia komfort itd itd

W dodatku szersza obręcz teoretycznie jest sztywniejsza bocznie

Napisano

móc, to można, ale to mija się z celem na tak wąskiej obręczy, własnie z powodów, o których mówisz. Do tego balon, zamiast na boki, urośnie nam promieniowo, a to nie jest najlepsze...

• 3 miesiące temu...
Napisano

Nie wiem czy da sie same lozyska wymienic...Czy nie lepiej jest caly suport tym bardziej ze jest on watpliwej jakosci...

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

lozyska aerozina polecam, ale extremebike to kontrahent, ktory lubi zrobic w konia, czegos niedopowiedziec, a jak chce sie wyegzekwowac swoje, to zapada sie pod ziemie i udaje, ze umarl - lepiej wziac z innego zrodla nawet kosztem dorzucenia paru zlotych

Napisano

W tej chwili mam Shimano Deore BB51 ale chybe sa kiepskie chcialbym cos lepszego chyba kupie ten

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...