Qba737 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 hejka chcialem wam przedstawic moj rowerek marki kross sprawuje sie swietnie nizej fotka rowerek jest na seryjnych czesciach poza moimi nowymi pedalami marki dartmoor sa to platformowki piszcie co o nim sadzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Te pedały do MTB nie bardzo Kross bardzo się pogorszył A4 i XCM kiedyś Były Darty :bye2: nie mówiąc o przerzutkach Kross stał się firmą mało interesującą 1+ Ładne kolorystyki ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba737 Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 kolego super sie smiga na nich na asfalcik ok a w gorach jeszcze nie bylem lepsze to niz seryjne plastiko-metale ktore po 1000km padly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 To fakt ale SPD górą choć ich nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba737 Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 haha to tak a pro po tego xcm na razie nie mam zastrzezen a potem kto wie moze sie zmieni na jakiegos foxa albo cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 No xcm to sh*t, sam się z nim użeram rower okej, zrobiłem na nim ponad 7kkm. Koła troche plastelinowe, zależy ile ważysz ;P spd rox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba737 Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 no ale w starszych wersjach byl gorszy amorek a co do kol to juz centre zlapaly lekka ale dam do centrowania i bd ok a czy ty TK3 masz problem z zebatkami w korbie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Korbę alivio używałem tylko przez 500km - nic się z nią nie działo, potem zmieniłem na deore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba737 Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 aha no mi sie zaczyna cos dziac z zembami bo sie urywaja lub wyginaja musze oddac na gwarancje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Qba737
hejka chcialem wam przedstawic moj rowerek marki kross sprawuje sie swietnie nizej fotka rowerek jest na seryjnych czesciach poza moimi nowymi pedalami marki dartmoor sa to platformowki piszcie co o nim sadzicie
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.