leigam Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Posiadam amortyzator RockShock Judy 2. Gdy wróciłem z roweru okazało się, iż zsunęła się uszczelka znajdująca się pomiędzy dolnym a górną golenią. Przeczyściłem oczywiście wszystko z brudu i spróbowałem wcisnąć ją na swoje miejsce ale bezskutecznie. Męczę się już z tym trochę i nie mogę sobie poradzić. Może wy podpowiecie mi jak sobie z tym dać radę... edycja: dodaje jotpega ze wskazaniem uszczelki o którą mi chodzi, żeby wszystko było jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 musisz rozkrecic amor i kluczem nasadowym rozmiar 36 wbic na miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leigam Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dzięki. Gdybyście mi jeszcze powiedzieli jak się do tego zabrać to było by super. A bez rozkręcania nie ma szans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 na dole goleni dolnych masz nakrętki. wykręcasz, wyjmujesz, wylewasz olej. Przy okazji możesz oringi wymienić na nowe, przesmarować co trzeba. Nie orientuję się specjalnie w bebechach Judy, ale z pewnościa tak samo szybko jak ja znajdziesz odpowiednie materiały w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 odkrecasz dół, zlewasz jeśli coś tam będzie (chociaż wątpie juz:P) wyciagasz góre z dołu, wbijasz uszczelke, skrecasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.